Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acor
aktív tag
Koszonom a segitseget! Ugy latom ez egy kulon tudomany amit kicsit meg kell ertenem
Szoval, ertem is meg nem is amiket irtatok. Fent voltam a teton hogy megnezzem az antenna fejet hatha az elorebb visz, de nincs rajta semmi... sima feher, kocka, nagy hosszukas es egyaltalan nem ugy nez ki mint amiket most lehet kapni a boltokban...
Nem is tudom ha ki kell cserelni hogy fogom.... na ez mar mas kerdes..
Ami biztos hogy ezeket latom ha bedugom az antennat egy kb 10eves Viper (samsung chipek vannak benne) STB-be1eur volt az ebay.-en
)
Sorrend szerint : Sat1, rtl, pro7, rtl2, kabel1, SWR,WDR, Phoenix, Vox, Eurosport, Teleshopping, ZDF, BR, HR, Mdr, n24, Nickelodeon, Kika, Art, Bayern-2, n-tv, 3sat, Dmax, RBB, WDR, RTL2, Channel21, Hse24, Qvc, Kika, ZDF, Tele5, Viva, Super RTl.
Na ezekbol semmit nem latok ha a Tv-DVB-S tunerjebe dugva talal egy muholdat es azon talalt csatornak egyike sem egyezik ezekkel max csak HD verzioban....Megnezem a TV-menujet hatha ott lehet valamit allitani meg..
Koszi a turelmet
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5520 Laptop
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest