- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acor
aktív tag
Koszonom a segitseget! Ugy latom ez egy kulon tudomany amit kicsit meg kell ertenem
Szoval, ertem is meg nem is amiket irtatok. Fent voltam a teton hogy megnezzem az antenna fejet hatha az elorebb visz, de nincs rajta semmi... sima feher, kocka, nagy hosszukas es egyaltalan nem ugy nez ki mint amiket most lehet kapni a boltokban...
Nem is tudom ha ki kell cserelni hogy fogom.... na ez mar mas kerdes..
Ami biztos hogy ezeket latom ha bedugom az antennat egy kb 10eves Viper (samsung chipek vannak benne) STB-be1eur volt az ebay.-en
)
Sorrend szerint : Sat1, rtl, pro7, rtl2, kabel1, SWR,WDR, Phoenix, Vox, Eurosport, Teleshopping, ZDF, BR, HR, Mdr, n24, Nickelodeon, Kika, Art, Bayern-2, n-tv, 3sat, Dmax, RBB, WDR, RTL2, Channel21, Hse24, Qvc, Kika, ZDF, Tele5, Viva, Super RTl.
Na ezekbol semmit nem latok ha a Tv-DVB-S tunerjebe dugva talal egy muholdat es azon talalt csatornak egyike sem egyezik ezekkel max csak HD verzioban....Megnezem a TV-menujet hatha ott lehet valamit allitani meg..
Koszi a turelmet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Bluetooth hangszórók
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dolce Gusto
- Steam Deck
- Mesterséges intelligencia topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged