- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vettem egy Technisat cablestar HD2 digitális kábeltv vevő kártyát, ami képes HD adások vételére is, veszi is őket de eléggé akadozik a kép és késik a hang. Az SD adások jól jönnek.
A gépem PIV prescott 2,8 Abit ic7, 2gb, Nvidia 6200 128mb 128bit, a gépem Agp-s. Az 1080-as hd-kat a gép nem igazán tudja lejátszani, a 720-asokat viszi ha az Smplayerben játszom le,(minden kódek benne van tehát független a rendszertől), és kikapcsolom a deblockingot(hurokszűrőnek van fordítva), máskülönben akadozik.
Új gép összerakását határoztam el ami nem kis pénz, de nem tudom jól döntöttem e, vagyis esetemben lehet hogy elég lett volna csak egy hd gyorsítós vga ?
A konfig amit rendeltem Athlon X2 245 2.9ghz Asus M4A88TD-V Evo/USB3. A lap 30 rugó, a proci 14, a memória csak a következő hónapba fér bele.
Aztán kapcsoltam mert láttam hogy lehet még kapni agp-s Ati HD4xxx kártyákat, lehet hogy egy ilyen 20k körül, megoldotta volna a gondot ?
A technisat szoftvere a mainconcept h264 kódeket telepíti fel, és a dvbviewer ezt használja, ebben a kódekben bekapcsolható a hd gyorsítás de ez a mező értelemeszerűen üres.
Ha raknék a gépbe egy Ati HD4xxx-et, akkor együttműködne ezzel a kódekkel ? Vagy akkor is proci limites lenne a dolog ?
Jól döntöttem hogy új gépet rakok össze, vagy elég lett volna egy vga ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi haladó szinten
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Vírusirtó topic
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Revolut
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest