Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
Hétvégén végeztem egy kis tesztet Balatonszárszón (gyk. déli part). A tunerhez mellékelt botantennával csak kültérben tudtam fogni az adást (akkor viszont 90-100%-on), beltérben semmit. A tetőantennával szintén semmit (a padláson van, lehet, hogy nem pont az adó fele néz).
Viszont először azt tapasztaltam, hogy 10-80% között ugrált a vételi minőség, majd a TSReader kb. 10-15 mp után nem kap jelet a tunertől. Ha újraindítottam, akkor megint ment 10-15 mp-ig. Gondoltam, hogy ez csak túlmelegedési gond lehet, mert a tuner is elég forró lett. Levettem róla a burkolatot (USB-s), és láss csodát: Egyből tökéletesen működött. Nem tudom, hogy attól melegszik-e, hogy még gyenge a jel és "erőlködik", és normál adásnál már jó lesz, de majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann