- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
válasz
wwenigma #2785 üzenetére
Lehet, hogy jó az ára, de nem szálítható.(nicht lieferbar) Vagyis nincs nekik. Eléggé új a cucc. Fél év múlva lehet, hogy itthon is kapható lesz 10 körül. Nekem most kell! Elegem van a DVB-T ből. Hol van rendes adás hol, nincs. A tetőre kéne másznom forgatni az antennát. Az én tunerem 80% jelszinttel nem megy semmire. A két kódolt adónak mindig magas a jelszintje. Ott már nem szórakozniak.
Tetőantennám van a város közepén és látja az adót. Széchenyi hegy. Gyanítom, hogy az adás nem onnan jön, hanem a Száva utcából. Bitang nagy lepkeantennáról van szó amit még a régi TV antennánk helyére szereltem. Akkora jelnek kéne lennie,hogy a tunert lelökje az asztalról
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Nikon DSLR topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest