- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
válasz
kutyuska #2233 üzenetére
Nekem még csak a TV-m van meg, persze mpeg2 tunerrrel ,és mível szeretném végre élvezni a TV tudását nyitnék a HD felé, de egyre kevésbbé tudom merre induljak.
ChiliChili
Még azért annyira nem vagyunk ellátva HD-vel, hogy minden elérhető legyen HD-ben. Ha a kívánt műsor csak SD-ben elérhető, ahhoz kellhet a DVD felvevő.
A BR pedig a jogkövető magatartás miatt esetleg legálisan beszerzett BR lemezekhez.Pikkpukk
Ezzel én is próbálkoztam már. Egy nem túl friss, de hajdanán komoly PC-hez vettem egy Pinnacle USB-s Hybrid tunert. Korábban több napon keresztül korrepetált Nrc itt a fórumon aminek a végét visszavittem az eszközt a boltba. A dobozán az volt hogy legalább 2Ghz Intel vagy annak megfelelő erősségű processzorral rendelkező gép kell hozzá (az enyém 2.4GHz). A gyári program telepítése végén megmutatott txt file-ban már 2.4 GHz-t irtak és mikor a gyakorlatilag állóképnek megfelelő akadozás miatt inditott hibakeresésnek a végére értem, a debug program arról értesített, hogy a HD anyag folyamatos lejátszásához 3GHz Dualcore szükségeltetik. Na itt feladtam.GBogyó
Azt már talán én is el tudnám mondani (nem biztos, mert egyre kevésbbé látom át), hogy mi legyen benne egy nagy fekete dobozban. "STB, ami rögzít műsort, van benne DVD lejátszás, és cserélhető tunerekkel rendelkezik. DVB-S/-C/-T/analóg,FM/DAB/etc." Ilyen eszköz létezik már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- League of Legends
- Parfüm topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Crucial P3 Plus SSD 500GB és Crucial P5 plus 500GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest