- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
őstag
válasz
garga pista #20631 üzenetére
A DiGi kábeltv egyetlen előnye, hogy jelenleg több TV-re is szétosztható a háztartáson belül. Én már legalább 16 éve nem nézek TV-t, de a szüleim igen. Kérdés, hogy ha majd mindenféle doboz kell hozzá, meg 2x annyiba kerül 2 tévére, akkor is kell-e majd nekik. Ha rajtam múlna, már az optika bekötésekor sem kértem volna TV szolgáltatást... Ez nem csak a DiGi miatt van, hanem úgy eleve a "lineráis TV" nem érdekel, alja műsorok, rengeteg reklám, és gondolom a helyzet csak romlott az utóbbi években, szóval ebből inkább nem kérek (még ingyen sem kellene, nemhogy pénzért).
Ha változtatnak (pl. IP TV-re) akkor ezeket a DVB-C modulokat (muteromnál a PC-re van dugva egy ilyen USB stick) is el lehet felejteni majd... Meg kell tanítanom inkább torrentezni a szüleimet, így közel a 90-hez biztos könnyű lesz....
"...a túltolt DRM-el is plusz szög a lineáris tv koporsójába...." Ez találó volt, pontosan így gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macska topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest