Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
Az Amiko is alapból csak Conax-ot tud, csak alternatív szoftverrel (nem lic.) lesz univerzális (minden kódolású kártyát felismer)
De ezt most csak a smartkártya nyílásra írtad ugye?
Igen, ez csak a smart kártyára vonatkozik!CI és CI+ fogadó minden ilyen modult tudni kell, hogy olvasson.
@pjen: Szolga boxoban és merevlemezes felvevőkben is előszeretettel döglenek meg HDD-k láttam már ilyet. Főleg, hogy "sima" HDD-ket raktak régen, és jellemzően ezek többet mennek mint egy pc-ben, persze user függő. Hogy manapság milyent raknak, azt nem tudom. Én 24/7 üzemre tervezettet (mint amik a kamerás DVR-ekben vannak) lemezt tennék boxba/felvevőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann