- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolor
csendes tag
válasz
garga pista #19417 üzenetére
Köszi a választ!
Jelenleg a Technisat Technistar K4 ISIO felvevőm van. Nagyon jó kis készülék, de most küldtem vissza javításra, mert több problémája is van:
- időnként felvétel közben újraindul
- NAS felvételkor némelyik csatornánál időnként fekete képernyőt vesz fel és időnként újra is indul
- hiányzik belőle a felvétel szerkesztés funkció (nincs ott a menü, ahol leírás írja)
- meg egyéb apró problémák...Ettől függetlenül nagyon szerethető készülék, ha csak USB merevlemezzel használja az ember. Imádom benne a sorozat felvétel és a videó bookmark funkciókat!
Most, hogy vissza kellett küldenem, nagyon hiányzik, mert rájöttem, hogy a Samsung tévém USB merevlemez felvételi funkciója fényévekre van a Technisat Technistar K4 ISIO flexibilitásától...
Még abban reménykedem, hátha egy nyitott Linuxos PVR mint a GigaBlue vagy a VU+ többet tud, mint a zárt fejlesztésű Technisat.
De eddig a Linuxos készülékekben eddig nem találtam bookmark funkciót, pedig ez fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest