- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
A hibákból ítélve 2 dologra gondolnék, egyik a tápegység (nem tudom külső adapteres-e, a K2 olyan, könnyen cserélhető). Illetve esetleg szoftveres bug. Ha visszakapod a boxot, nézd meg az alján a matricán a vonalkódnál van a típusszáma. Itt van hozzá sw frissítés, esetleg ez segíthet. Fent írja az oldal: 0002/4779 ehhez való, ha ilyen a boxod fel tudja telepíteni. Letöltöd, kicsomagolod és fat32-re formázott pendrivera rakod csak ezt a kibontott fájlokból a singleupdate és a firmware fájlt, majd be a boxba stanby-ban és úgy bekapcs.
-
garga01
őstag
Fúha, elég összetett a kérdés
De jó helyen nézelődsz, leginkább a Vu+ típusuk amiket érdemes nézned. Esetleg ide olvass be, vagy kérdezz rá. Nemrég került hozzám egy Technisat Technistar K2 ISIO (gyakorlatilag annak az elődje amit írtál), ezt tud vágni is meg mindenféle ilyet, de USB-re tud menteni. Viszont ha jól láttam van vmi hálózati opció, de leginkább arra jó, hogy NAS-ról tud lejátszani, illetve a tárhelyét meg tudja osztani. Esetleg ennek a használatiját nézd meg, persze ez csak 1 tuneres.
Illetve a Technisat-ból még a DIGICORDER típusra keress rá, ebből is van kábeles verzió. A Digicorder típusokban belső HDD van, ami egyébként cserélhető! Tehát ha találsz kisebb HDD-vel szereltet, tudod cserélni nagyobbra, nemrég olvastam német fórumon róla pont.
Illetve még amit találtam szintén nemrég, hogy a Panasonic-nak van rögzítős blu-ray gépe (hasonló mint a Pana DVD-felvevők, Diga rendszerrel), annyi eltéréssel, hogy ezekben már van LAN, 500 GB-tól indul a HDD és iker kábeltuner van benne (plusz dupla CI+ fogadó, ha kódolt adás lenne). Aprón lehet találni, nemrég volt egy jófogáson,de már nincs fent -
A termékekben csak modulfogadóhely van.
A szolgáltatók több féle modult használnak, ezért a szolgáltatónak megfelelőt kell beszerezni.
Ebbe a "kártyába" modulba kerül az előfizetői kártya.
Általánosan igaz, hogy a CI+ kompatibilis kártyafogadóhely visszafele.viszont a csak CI nem kommunikál a CI+ modullal.A CI+ rendszer kialakításakor előírták a rögzíthetőség folyamatát.
A felvételnek az eredeti adatfolyamatot kell rögzítenie, kiegészítve az STB saját DRM megoldásával.
Ezért csak az eredetileg felvételre használt eszköz képes lejátszani az egyébként kódolatlan felvételeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LEGO klub
- Airsoft
- További aktív témák...
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest