- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hlarsson
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni: vettem egy Hauppauge WinTV-HVR-935 HD típusú USB-s tv tunert, amibe bekötöttem a Digi-s kábel tv jelemet. A hozzá adott WinTV szoftver meg is találja a DVB-C adásokat, viszont azt vettem észre, hogy a számítógépen megjelenő adás 2-3 másodperccel a tv-n jövő adás mögött van. Próbáltam utánajárni az okának, valahol azt írták, hogy ez elkerülhetetlen, mivel a szoftver megállítani és rögzíteni is tudja az adást, így kell neki egy pár mp cache.
A kérdésem az, hogy van e mód arra, hogy ezt a műsor késést a számítógépen valahogy megszűntessük? A Win TV bufferjét levettem 0-ra, de ez nem oldotta meg a problémát, ez csak kikapcsolja a megállítás lehetőségét.
Van esetleg más szoftver ami képes "direktben" megjeleníteni a jelet amit a kábelen kap, vagy számítógépen elkerülhetetlen ez a pár másodperc csúszás?
Előre is nagyon köszi a választ!
Üdv: alexey
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Path of Exile 2
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- eBay
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest