Hirdetés
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
DVBViewer Recording Service (vagy a fizetős Media Server), ha azon belül megvan az EPG. A következő dolgok kellenek hozzá:
1. Először a Search EPG-nél be kell állítani a keresést, hogy tényleg csak azt vegye fel, amit szeretnél. Itt beállítasz a Timer Settings-nél mindent, és kipipálod az Auto-create recording timers-t. Majd alul adsz egy Preset name-t neki, aztán elmented. Így fent a Search preset lenyíló menüben ott kell lenni a megadott névnek. Ha már nem kell a keresés, akkor fent a Search preset-nél kiválasztod, majd alul a Delete-el törlöd.
2. A Timer-nél kiválasztod, hogy Internal Task Timer, majd nyomsz egy New Timer-t. Itt már csak beállítod, hogy mely napokon fusson le (érdemes mindig, amikor lefut az EPG Update), majd alul kiválasztod a Create timers automatically-t, aztán elmented.Így a kiválasztott időben leellenőrzi az EPG-t és ha a mentett keresésnek megfelelő adást talál, akkor beállítja hozzá a felvételt. Én egy időben így állítottam be mindig a Juventus meccsek felvételét, csak ott arra is kellett figyelni, hogy az "élő" szöveg a címben volt, a "Juventus" meg a description-ben.
Ja, és ha a Media Server-en (nekem ez van meg) belül állítottál be E-mail-t, akkor küld is egy üzenetet, hogy milyen felvételeket állított be neked. Nem tudom, hogy ez RS-ben hogy van, de úgy emlékszem, hogy az is tartalmazta ezt a lehetőséget.
Szerk: Én xEPG-t használok az EPG letöltésére, ott a beállításoknál van olyan, hogy Call Auto Timer after import. Ezzel elvileg a 2-es pont ki is iktatható, bár nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozilla Firefox
- Zyxel NAS326
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann