Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
DVBViewer Recording Service (vagy a fizetős Media Server), ha azon belül megvan az EPG. A következő dolgok kellenek hozzá:
1. Először a Search EPG-nél be kell állítani a keresést, hogy tényleg csak azt vegye fel, amit szeretnél. Itt beállítasz a Timer Settings-nél mindent, és kipipálod az Auto-create recording timers-t. Majd alul adsz egy Preset name-t neki, aztán elmented. Így fent a Search preset lenyíló menüben ott kell lenni a megadott névnek. Ha már nem kell a keresés, akkor fent a Search preset-nél kiválasztod, majd alul a Delete-el törlöd.
2. A Timer-nél kiválasztod, hogy Internal Task Timer, majd nyomsz egy New Timer-t. Itt már csak beállítod, hogy mely napokon fusson le (érdemes mindig, amikor lefut az EPG Update), majd alul kiválasztod a Create timers automatically-t, aztán elmented.Így a kiválasztott időben leellenőrzi az EPG-t és ha a mentett keresésnek megfelelő adást talál, akkor beállítja hozzá a felvételt. Én egy időben így állítottam be mindig a Juventus meccsek felvételét, csak ott arra is kellett figyelni, hogy az "élő" szöveg a címben volt, a "Juventus" meg a description-ben.
Ja, és ha a Media Server-en (nekem ez van meg) belül állítottál be E-mail-t, akkor küld is egy üzenetet, hogy milyen felvételeket állított be neked. Nem tudom, hogy ez RS-ben hogy van, de úgy emlékszem, hogy az is tartalmazta ezt a lehetőséget.
Szerk: Én xEPG-t használok az EPG letöltésére, ott a beállításoknál van olyan, hogy Call Auto Timer after import. Ezzel elvileg a 2-es pont ki is iktatható, bár nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest