- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
A vétellel is gond van és a jelátvitellel is!
Csak ahogy irtam, amig nemtudtam hogy megoldható e a többszörözés addig nem akartam már bele több pénzt fektetni.Eddig egy "40 centis" camping antenna volt a balkonon az eredeti 900 forintos fejjel
a hozzá kapott csúcsminőségű koax-al!
Most hogy todom... megoldható amit szeretnék néznék valami érzékenyebb fejet az ablaknál normális -laposkábellal vinném be (furni nem lehet) nem pedig az általam barkácsolt alufoljaárnyékolásu csupaszított kábellal.
Eddig ment "szépen" amugy csak a szemközti házra feltetek egy "karácsonyfát" egyrészt pont az utban van másreszt meg fene tudja milyen frekin sugároz a rajta lévő 60 féle antenna!Tehát ezt már nem tolerálja a hanyag összeszerelésem!
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Alpinestars GP PLUS R V3 LEATHER JACKET RIDEKNIT (48-as méret, 0km-es!)
- Denon Ceol Piccolo mini hifii (Spotify stb. is), fekete
- Nintendo Switch 2 + Mario Kart World + Gyári tok + Gyári Joy-Con Wheel Pair (4hónapos!)
- Corne 36 LP Prebuilt Split Billentyűzet
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest