Új hozzászólás Aktív témák

• pappzo

csendes tag

Sziasztok!

Kábelen jövő DVB-C tv adást szeretnék rögzíteni (nem kódolt) úgy hogy utána azt más eszközön meg tudjam nézni.

Tehát alapvetően valami DVB-C Set Top Boxot vagy olyan eszközt keresek ami képes erre. Lényeg hogy programozhatóan fel tudjon venni belső tárhelyre, vagy akár külső USB-re rakott HDD-re (vagy pendrive-ra). Fontos hogy a felvett anyagot valamilyen módon PC-re át tudjam tenni, azaz onnan meg egy másik média lejátszóra (Popcorn B110).

Jó lenne, ha kapásból valami emészthető formátumba rögzítene (divx, H264, MKV, mindegy csak egy sztenderd média lejátszó vigye.)

A kisfiamnak szeretném felvenni a Nickelodeon Junior-ról a Mancs Őrjárat c. mese sorozatot. Sajnos semmilyen formában nem lehet megvenni és más módon sem lehet az új évadokat elérni. A TV-ben meg lehetetlen időpontban vetítik csak.

Eddig csak DVB-C-s BluRay lejátszó / felvetőt találtam, ami fogad CI modult, pl ezeket:

LG HR925C 500GB Merevlemezes 3D Blu-ray lejátszó
    SAMSUNG BDD8500N 3D SMART 500GB merevlemezes Blu-ray felvevő

Mindkettő 42e Ft-ért van de szerintem ezek erősen soknak bizonyulnak arra, amire nekem kell(ene). Igazából nem is ismerem őket választani is nehezen tudnék akár ebből a kettőből, de szívesen venném a tanácsaitokat.

Köszönöm.
    Papp Z.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés