Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- szaboi6512: Huawei E5785-22c Modem Frissítése, bin fájlból!!!!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Nem ragaszkodom hozzá! Ezért is volt zárójelben a "T"-vel együtt.
Idéznék egy későbbi hozzászólásomból: "Szeretnék egy PCI express foglalatba illeszkedő, ELSŐSORBAN DVB-C tv kártyát."
Így azért elég egyértelmű szerintem!
Volt aki képes volt értelmezni az írásba foglalt vágyaimat (Köszönöm Kovács úr!) És van aki még mindig valami ostobaságon rugózik. Vagy ha nem érti amit közölni szerettem volna, akkor nyugodtan kérdezzen vissza. "Felénk" ez így működik!
Hiába nem vagyunk egyformák!
Ha valakinek a bölcsőde sértő, tudom javasolni még a Hűvösvölgyi úti intézményt. (talán még befogadják)Csak még azt nem értem, ha valakinek nincs építő jellegű hozzászólása, minek reagál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Windows 11
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 10
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- DJI Neo 2 Digital Transceiver/ Új, Garanciás Eladó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann