- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Murphistic #10701 üzenetére
Konkrétan az a probléma, hogy nem is láttunk kijáratot az antennához, ezért nem is tudunk egyáltalán hozzáférni, és már az árboc forgatása is nagy mutatvány volt.
Amúgy egy ugyanolyan kis antennát, mint ami itt van nekem, vittem le a nyaralóba Velencefürdőn, és ott is a Széchenyi adót fogom hibátlanul mindenféle erősítés nélkül.
Bennem is megfordult az ötlet, hogy átvigyem az antennámat és kipróbáljam, szerencsére az enyém nincs olyan eldugott helyen, hanem pont itt az erkélyen, viszont a probléma továbbra is fennáll, hogy nem tudnánk az meglévő antenna árbocára rakni, csak a kertbe vhova, ami nem jó, mert ott ugyebár domboldal van, és behatárol mindent, de azért majd egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Jövedelem
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest