Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
- 

gabo9201 senior tag Üdvözletem! Olyan problémám van, hogy van egy Triax TR41-es DVB-T vevőm. Ezzel ma felvettem a Forma 1 időmérőjét és valamiért két fájlba rögzítette. Ez gondoltam nem is nagy probléma, mert a VirtualDub-al össze lehet fűzni a teljesen egyforma típusú videókat. 
 Viszont, mint kiderült a VDub nem ismeri fel a készülék által készített *.ts nevű fájlt. Ahogy nézem ez egy MPEG2-es cucc. Rákerestem, a neten, hogy mi okozhatja a gondot és azt találtam, hogy a VDub alapból nem kezeli az MPEG2-t. De innen nem jutok tovább. Hogy lehetne a VDub-ot rávenni, hogy befogadja a *.ts fájlt? Amit linkeltem angol leírás elvileg ugyanezzel a problémával foglalkozik,de sajnos én nem boldogultam vele (nyelvtudás híján). Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni, újrakódolni semmiképpen sem szeretném a videókat (esetleg csak, akkor ha már a VDub felismeri, mert a többi konvertáló programban nem igazán bízok).  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Programozás topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann
 wassermann