- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo9201
senior tag
Üdvözletem!
Olyan problémám van, hogy van egy Triax TR41-es DVB-T vevőm. Ezzel ma felvettem a Forma 1 időmérőjét és valamiért két fájlba rögzítette. Ez gondoltam nem is nagy probléma, mert a VirtualDub-al össze lehet fűzni a teljesen egyforma típusú videókat.
Viszont, mint kiderült a VDub nem ismeri fel a készülék által készített *.ts nevű fájlt. Ahogy nézem ez egy MPEG2-es cucc. Rákerestem, a neten, hogy mi okozhatja a gondot és azt találtam, hogy a VDub alapból nem kezeli az MPEG2-t. De innen nem jutok tovább. Hogy lehetne a VDub-ot rávenni, hogy befogadja a *.ts fájlt? Amit linkeltem angol leírás elvileg ugyanezzel a problémával foglalkozik,de sajnos én nem boldogultam vele (nyelvtudás híján).Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni, újrakódolni semmiképpen sem szeretném a videókat (esetleg csak, akkor ha már a VDub felismeri, mert a többi konvertáló programban nem igazán bízok).
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest