- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
Jancsi
aktív tag
A dual alapok nem arrol hiresek hogy agyon lehet benne tuningolni a Morgenek egyébként is csak 1450Mhz-ig birnák max. itt van a technologiai határuk, inkább ha minden áron dual kell akkor először vegyél 1db MP-t és majd ha megnit lessz pénzed akkor veszel mellé mégeggyet és ha videot akarsz szerkeszteni akkor inkább vegyél 2 Db 40Gb-os HDD-t és használd RAID-ben.
Egy ilyesmi gépet én is elfogadnék (ki nem).
Most más nem jut eszembe.
by -
Jancsi
aktív tag
Üdv!!!
Lehet hogy én tudom rosszul de csak az MP működik duálban alapbol az XP és a Duron (Morgan) nem vagy csak egy kis átalakitás után, de erröl a többiek bitos többet tudnak.
Bocsi hogy bele pofázok de olyan nincs bogy ''seagate ataiv 80'' helyette van SEAGATE 80GB BARRACUDA IV (4)
by -
guest
veterán
Sziasztok!
Jóideje szeretném felfejleszteni az itthoni gépem p133, csak mindig közbejött valami :-)
Na a lényeg, hogy munkahelyetváltottam, már nincs notebookom, viszont van pénzem ;-) monitorostól kb nettó300-ból szeretnék gépet venni...
Arra gondoltam veszek egy epox dual amd lapot bele két 1300-as morgan-t, 512 ramot, seagate ataiv 80-at, lg cd írót, pinacle pctvpro tunert, audigi hangkártyát a többi lényegtelen... Főleg a duálos lap miatt vagyok bajban. Nem lesz elég pénz két komolyabb (1800 vagy nagyobb) XP-re, úgyhogy egyellőre két morgant szeretnék belerakni, majd húzom őket...
Amúgy a gép mindenre lesz használva, csak játékra nem. Szoftverfejlesztés (SMP környezetre), videoszerkesztés, grafikus munka, dtp, net, zene...
Szóval mindenkitől kérek ötleteket mindenféle ügyben! oprendszer winXP lesz, nagyon jók a tapasztalataim vele...
Csao: Dual AMD
ui: bocs a hosszú beszólásért...
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- E-roller topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések