Aktív témák

• Jancsi

aktív tag

A dual alapok nem arrol hiresek hogy agyon lehet benne tuningolni a Morgenek egyébként is csak 1450Mhz-ig birnák max. itt van a technologiai határuk, inkább ha minden áron dual kell akkor először vegyél 1db MP-t és majd ha megnit lessz pénzed akkor veszel mellé mégeggyet és ha videot akarsz szerkeszteni akkor inkább vegyél 2 Db 40Gb-os HDD-t és használd RAID-ben.
    Egy ilyesmi gépet én is elfogadnék (ki nem).
    Most más nem jut eszembe.
    by

• Jancsi

aktív tag

Üdv!!!
    Lehet hogy én tudom rosszul de csak az MP működik duálban alapbol az XP és a Duron (Morgan) nem vagy csak egy kis átalakitás után, de erröl a többiek bitos többet tudnak.
    Bocsi hogy bele pofázok de olyan nincs bogy ''seagate ataiv 80'' helyette van SEAGATE 80GB BARRACUDA IV (4)

by

• guest

veterán

Sziasztok!

Jóideje szeretném felfejleszteni az itthoni gépem p133, csak mindig közbejött valami :-)

Na a lényeg, hogy munkahelyetváltottam, már nincs notebookom, viszont van pénzem ;-) monitorostól kb nettó300-ból szeretnék gépet venni...

Arra gondoltam veszek egy epox dual amd lapot bele két 1300-as morgan-t, 512 ramot, seagate ataiv 80-at, lg cd írót, pinacle pctvpro tunert, audigi hangkártyát a többi lényegtelen... Főleg a duálos lap miatt vagyok bajban. Nem lesz elég pénz két komolyabb (1800 vagy nagyobb) XP-re, úgyhogy egyellőre két morgant szeretnék belerakni, majd húzom őket...

Amúgy a gép mindenre lesz használva, csak játékra nem. Szoftverfejlesztés (SMP környezetre), videoszerkesztés, grafikus munka, dtp, net, zene...

Szóval mindenkitől kérek ötleteket mindenféle ügyben! oprendszer winXP lesz, nagyon jók a tapasztalataim vele...

Csao: Dual AMD

ui: bocs a hosszú beszólásért...

Aktív témák