- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Basszus, ha még egyszer leírod hosszú í-vel a hirdetés szót, én nem tudom, mit csinálok...
A kategorizálásnál igen, beállíthatod a Hierarchical Selectet az adott mezőhöz tartozó widgetként (most nem vágom, a magyar felületen ezt minek szokták hívni).
"Ilyen egyszerű lenne?"
Én nem értelek, miért nem próbálod ki?Telepítesz magadnak egy helyi webszervert, egy helyi tesztcélú Drupallal, például úgy, hogy Web Platform Installerrel bekattintod, hogy szeretnéd telepíteni a Drupalt, az meg behúzza a függőségeket, aztán elkezded próbálgatni... (vagy EasyPHP és társai is még jó opció, most feltételeztem, hogy Windows-t használsz, ha meg Linuxozol, feltételezem, hogy nem fog gondot okozni a phpmyadmin konzolon keresztüli telepítése...). Hidd el, mi is csak úgy jöttünk rá, hogy kell kezelni ezeket a modulokat, hogy kipróbáltuk, és nem vártuk el, hogy mások a saját idejüket beáldozva vezessék a kezünket, hogy hova kell klikkelgetni.
Egyébként igen, hozzáadsz a hirdetéshez egy "Getlocations Fields" nevű mezőt, csak hogy még egyszer leírjam, amit az előbb már leírtam ugyanígy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest