Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz adam_ #424 üzenetére

Basszus, ha még egyszer leírod hosszú í-vel a hirdetés szót, én nem tudom, mit csinálok... :O :DD

A kategorizálásnál igen, beállíthatod a Hierarchical Selectet az adott mezőhöz tartozó widgetként (most nem vágom, a magyar felületen ezt minek szokták hívni).

"Ilyen egyszerű lenne?"
    Én nem értelek, miért nem próbálod ki? :D Telepítesz magadnak egy helyi webszervert, egy helyi tesztcélú Drupallal, például úgy, hogy Web Platform Installerrel bekattintod, hogy szeretnéd telepíteni a Drupalt, az meg behúzza a függőségeket, aztán elkezded próbálgatni... (vagy EasyPHP és társai is még jó opció, most feltételeztem, hogy Windows-t használsz, ha meg Linuxozol, feltételezem, hogy nem fog gondot okozni a phpmyadmin konzolon keresztüli telepítése...). Hidd el, mi is csak úgy jöttünk rá, hogy kell kezelni ezeket a modulokat, hogy kipróbáltuk, és nem vártuk el, hogy mások a saját idejüket beáldozva vezessék a kezünket, hogy hova kell klikkelgetni.

Egyébként igen, hozzáadsz a hirdetéshez egy "Getlocations Fields" nevű mezőt, csak hogy még egyszer leírjam, amit az előbb már leírtam ugyanígy...

Új hozzászólás Aktív témák