- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Basszus, ha még egyszer leírod hosszú í-vel a hirdetés szót, én nem tudom, mit csinálok...
A kategorizálásnál igen, beállíthatod a Hierarchical Selectet az adott mezőhöz tartozó widgetként (most nem vágom, a magyar felületen ezt minek szokták hívni).
"Ilyen egyszerű lenne?"
Én nem értelek, miért nem próbálod ki?Telepítesz magadnak egy helyi webszervert, egy helyi tesztcélú Drupallal, például úgy, hogy Web Platform Installerrel bekattintod, hogy szeretnéd telepíteni a Drupalt, az meg behúzza a függőségeket, aztán elkezded próbálgatni... (vagy EasyPHP és társai is még jó opció, most feltételeztem, hogy Windows-t használsz, ha meg Linuxozol, feltételezem, hogy nem fog gondot okozni a phpmyadmin konzolon keresztüli telepítése...). Hidd el, mi is csak úgy jöttünk rá, hogy kell kezelni ezeket a modulokat, hogy kipróbáltuk, és nem vártuk el, hogy mások a saját idejüket beáldozva vezessék a kezünket, hogy hova kell klikkelgetni.
Egyébként igen, hozzáadsz a hirdetéshez egy "Getlocations Fields" nevű mezőt, csak hogy még egyszer leírjam, amit az előbb már leírtam ugyanígy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest