Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nekem komplett site upgrade-del, mármint major verzióváltással nincs tapasztalatom, van egy 6-os oldalam, amit elképesztő nagy szopás lenne átültetni. Te simán Drush-sal ezt is megcsináltad hibátlanul? Az elég fasza, gratula!
Speciel a Zen subtheme átültetését én kisebb szívásnak tartottam volna elsőre, mint magának a site-nak a 6-ról 7-re upgrade-elését, de ezek szerint neked szerencséd volt, hogy nem volt agyonkomplikálva az oldalad ilyen-olyan contrib modulokkal.Mindenesetre a legújabb Zen theme-ek már HTML5-ös markupot használnak, érdemes tehát ehhez igazodni.
Amúgy a sminknél sok minden másképp van a 7-esnél. A theme_ kezdetű függvények nagy részénél sok argumentum volt még a Drupal 6-osnál, D7-nél már többnyire egyetlen $variables tömbbe gyűjtögetik az adatokat különbözö tömbindexek szerint.
Nagyon komplikált dolgok vannak a sminkedben? Sok theme function override van, vagy egyedi sminkmegoldás a 6-os kódodban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- KONZOL beárazás
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Új pc házak! Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest