Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nekem komplett site upgrade-del, mármint major verzióváltással nincs tapasztalatom, van egy 6-os oldalam, amit elképesztő nagy szopás lenne átültetni. Te simán Drush-sal ezt is megcsináltad hibátlanul? Az elég fasza, gratula!
Speciel a Zen subtheme átültetését én kisebb szívásnak tartottam volna elsőre, mint magának a site-nak a 6-ról 7-re upgrade-elését, de ezek szerint neked szerencséd volt, hogy nem volt agyonkomplikálva az oldalad ilyen-olyan contrib modulokkal.Mindenesetre a legújabb Zen theme-ek már HTML5-ös markupot használnak, érdemes tehát ehhez igazodni.
Amúgy a sminknél sok minden másképp van a 7-esnél. A theme_ kezdetű függvények nagy részénél sok argumentum volt még a Drupal 6-osnál, D7-nél már többnyire egyetlen $variables tömbbe gyűjtögetik az adatokat különbözö tömbindexek szerint.
Nagyon komplikált dolgok vannak a sminkedben? Sok theme function override van, vagy egyedi sminkmegoldás a 6-os kódodban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest