Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Pitterix: Gyógytorna
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Jelen esetben egy list_text-ről van szó.
Én nem próbáltam meg elmenteni a változtatást a figyelmeztetés hatására, csak elkezdtem rákeresni a neten és ott olvastam, hogy nem ajánlatos változtatni. Belenéztem az adatbázisokba, a key|value BLOB-ként van tárolva, gondolom a helyes karakterkódolás miatt, viszont mindegyik node-ban felhasznált value külön-külön le van tárolva, emiatt gyanítom, hogy a változás felül sem írná a régebben létrehozott node-okat.
Nem volt még kedvem teszt adatbázissal kikísérletezni, de úgy látom, elkerülhetetlen lesz.Patterns:
nekem itt annyi látszik, hogy Save configuration, oszt csókolom. Illetve látszott, mert most már megjavult.
Annyit tudok róla, hogy elég megfoghatatlan hiba, kinek ez, kinek az a modul okozza a jelenséget, és jó workaround sem nagyon volt. Nálam mindenesetre a 2.1-es Variables gyógyírt hozott. Remélem ez így is marad.Szerk:
hosszú ideje húzodott már az avatár dolog, kb fél évre feledésbe is merült, de Ndruu segítségével röpke 2-3 hét alatt megvalósult. Egy barátom is elkezdett egy próbát készíteni, de nem rajongtak érte.
Szóval kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Autós kamera eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő