Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- 
			  LOGOUT Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet): 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Siriusb veterán válasz  Sk8erPeter

üzenetére Sk8erPeter

üzenetéreJelen esetben egy list_text-ről van szó. 
 Én nem próbáltam meg elmenteni a változtatást a figyelmeztetés hatására, csak elkezdtem rákeresni a neten és ott olvastam, hogy nem ajánlatos változtatni. Belenéztem az adatbázisokba, a key|value BLOB-ként van tárolva, gondolom a helyes karakterkódolás miatt, viszont mindegyik node-ban felhasznált value külön-külön le van tárolva, emiatt gyanítom, hogy a változás felül sem írná a régebben létrehozott node-okat.
 Nem volt még kedvem teszt adatbázissal kikísérletezni, de úgy látom, elkerülhetetlen lesz.Patterns: 
 nekem itt annyi látszik, hogy Save configuration, oszt csókolom. Illetve látszott, mert most már megjavult.
 Annyit tudok róla, hogy elég megfoghatatlan hiba, kinek ez, kinek az a modul okozza a jelenséget, és jó workaround sem nagyon volt. Nálam mindenesetre a 2.1-es Variables gyógyírt hozott. Remélem ez így is marad.Szerk: 
 hosszú ideje húzodott már az avatár dolog, kb fél évre feledésbe is merült, de Ndruu segítségével röpke 2-3 hét alatt megvalósult. Egy barátom is elkezdett egy próbát készíteni, de nem rajongtak érte.
 Szóval kösz. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Új pc házak! Kèszleten!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest