Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz matthewg #294 üzenetére
2007ben 2 therapy volt:
1st Event(Március):Technical Itch, Limewax, SPL, Robyn Chaos
2nd Event(November):The panacea, Audio, Evol Intent.
Ami számomra emlékezetes az a dec 15.-ös Robyn Chaos party Dunaujvárosban.
Majd Dec 26 PROKET N4S keretein belül.
A next mindenképp Need4Speed - Aktuális ááár alias Current Value.Hm, kösz a feltöltést majd szeretnék 1-2 számot de nem vagyok még otthon számcimek tekintetébe. Panacea meg Robyn számok közül akad pár amitöl teljesen kész vagyok. Ezeket feltudod tenni mp3ba:
Evol Intent
Panacea(itt 2 szám megy párhuzamosan?! mind2 kéne mert imádom őket mixben megvannak)
Robyn ChaosHAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
jasszer
őstag
válasz matthewg #308 üzenetére
Van abban minden, csak d'n'b nem, nem tudom honnan találták ki h ők a "hungarian dnb". Break, jungle, ragga, dub hatások, hangszeresen, Anorganik producerkedésével. (Humanual) Legjobb honi elektronikus dolgok közé tartozik.
Leszedtem a Pendulum Granite c. promóját, hát... ha csinálnak mégegy Hold Your Colourt az új albummal az tuti siker lesz, de nekem az az egy elég volt. (bár tényleg jó korong lett, jelentős mérföldkő a lakossági déenbében)
[ Szerkesztve ]
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
jasszer
őstag
-
TexT-BoY
addikt
válasz matthewg #314 üzenetére
imho itt is igazán a divat dnb-sek tolják a pendulumot/noisiat. Én belecsöppentem ebbe az egész darkeast témába. Kicsit örülök neki, mert átugrottam a populáris dnb-t, de egybe szomoru dolog, mert ritka az igazán zuzda party, mondjuk azthiszem a tavasz nagyon jó lesz. Robyn, Dylan, Spor, N4S meg minden földi jó, és még a Therapynak se hire se hanva. Nekem a legjobban a Freak-os DJ-k jönnek be, valamit nagyon letettek az asztalra, partyra, hangulatra, mindenre. Ami engem igazán megfogott, Robyn partián kissé diszkós nem tipikusan hard dnb-sként jelentem meg, sőt még a dndenszt se vágtam, de senki nem nézett ki, senki nem fikázott, reggelre pedig hibátlanul X-eltem és nagyon jó éjszakát töltöttem el a népekkel. Azthiszem ennyire a zenéről szóló part irányzat nincs még egy. A komoly Trance bulikhoz haosnlitanám, de ott is sokkal fontosabb volt a megjelenés. Ide tényleg ugy érkeztem hogy nem volt semmi parám, felszabadultam és azóta is örömmel járok ilyen partyk-ra, bár az utolsó party amin részt vettem az Curent @ N4S volt és hát Soundhunterrel meg a többi sráccal nagyon odapakolták magukat, mégiscsak egy erőssen tört dnbá-t adott current.
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
válasz matthewg #318 üzenetére
Holnap Rusher N4S lessz ott is szépséges zuzda, aztán 16. Robyn VS Wild Child, sajnos arról lemaradok mert barátosnével leszek Cegléden egy romantikus hétvége (+/-30fős ismeretség, de nemtré). Aztán 22 vagy 28. Circus Maximus. Közben meg lesz valhol dylan meg etc. Ütős a dolog.
Imho feltudnál tenni 1-2 audio -dyan számot?HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
RasHaN
aktív tag
válasz matthewg #318 üzenetére
"LESZ Therapy Session! a tervezett időpont 2008.április 26. ..de ennyit tudok egyenlőre,azt hogy kik lépnek fel nem tudom még"
dieselboy -pipa
panacea - pipa(?)[ Szerkesztve ]
Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs