- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
pityaa23 #72979 üzenetére
Sehogy, vagyis de ha 30 nappal előre megkérdez az engedélyt.
Velem ugyan ez volt tavasszal. Repce virágzást kellett volna repülnöm Makó alatt a román határnál, erre egyik napról a másikra lefoglalta a légteret földszinttől 3000m-ig a román katonaság mert hadgyakorlata volt és pont átért még oda a légtere.
Honvédelmi minisztérium, majd innovációs és technológiai minisztériumtól engedély 30 nappal előre. Mondom oké, nekem mára kellett volna uh akkor ez bukó.
40m magasan repültem volna egy M600 Pro-val, de nem akartam megkockáztatni. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
Marci112233 #72902 üzenetére
Hasznalhato, de csak egyetlen egyszer tortenik valami amiben anyagi kar vagy szemelyi serules van es nagyon megbuntetnek teged es a ceget. Egyaltalan nem veszes az a1-a3 vizsga, se a regisztracio. Repuleseket pedig myeronespace appban bejelented. Igy senki nem kothet bele semmibe.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Marci112233 #72895 üzenetére
Értem, esetleg átgondolhatjátok hogy a hivatalos magyar forgalmazótól vásároltok. Igaz 12 ezerrel több, de kaptok rá 1 év biztosítást és egyszerűbb a szervízelés ha egyszer beüt a ménkű. De ez is csak egy opció.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Marci112233 #72866 üzenetére
Nekünk erre van egy DJI M600 Pro és egy Mavic 2 Pro, de mi parcella szinten egy adott földön és sima RGB mellett multispektrális kamerával csináljuk komoly céges szoftveres háttérel.
De ha elég annyi, hogy csak nagyjából lásd és manuálisan repteted akkor egy sima RGB kamerás drón is elég. Használtan nyugodtan nézhetsz akár DJI Mini 2-t -
MaddeNNNN
addikt
válasz
Cyborg #72794 üzenetére
Koszi, akkor probalkozok vele. Csak ez igy kurva gaz mert kellene a munkamhoz ha nagyon hivatalosan szeretnek dolgozni… van par foldunk ami forgalmas ut mellett van aztan nehogy egy ket onjelolt ellenor ram hivjon valami hivatalos szervet. Sajnos az M600PRO nem eppen egy lopakodo
-
MaddeNNNN
addikt
Sziasztok!
Másnak nem szórakozik a mydroncespace rigsztrációja GoodID-val? Végigviszem a regisztrálást és a legvégén kiírja, hogy hiba történt és ennyi. Akárhányszor kezdem újra mindig ezt írja, már letöröltem és újra raktam mindkettőt.
Próbáltam más email címmel is, de úgy is ugyan ez lett az eredmény. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
pityaa23 #72554 üzenetére
Vagy hivatalos úton eseti légtérhasználati engedély(zsebbe nyúlós, előre kérni x nappal)
Vagy nem hivatalos úton gyorsan lősz pár képet.
Jelet tudtommal egyik sem küld senkinek arról, hogy most éppen hol van.
Radar nem hiszem, hogy a Phantom-ot érzékelné, túl kicsi ahhoz. Ha nem több km-es magasságból szeretnél fényképet készíteni amin esetleg rajta lehet valami katonai építmény/jármű/felszerelés akármi és éppen nem kémleli távcsővel senki a légteret fölötted kétlem, hogy bárkinek szemet szúrna.Én tavaly jártam így, dél-dunántúlon a horvát határ mellett volt egy kísérleti földünk amit csak gyorsan meg akartam repülni az M600 Pro-val és teljesen kiment a fejemből a légtérhasználati engedély. Amikor végeztem akkor jutott eszembe, direkt vártam még fél órát hátha jön valami illetékes rákérdezni miben járok el de nem jött senki.
-
MaddeNNNN
addikt
Sziasztok!
Adott egy DJI Matrice 600 Pro, DJI Ronin mx és egy Sentera 5MP Quadband fényképező. A fényképező nem akar elindulni, folyamatosan fehér LED világít, aminek normális esetben csak 1 másodpercre kellene felvillannia. Minden kábel a helyén van, akksik bent vannak.
Amit próbáltunk: sd kártya format több fájlrendszerben, másik sd kártya, sd kártya tisztítása és kártyaolvasó tisztítása. Most próbálunk egy régebbi firmware-t felrakni a fényképezőhöz.
Ötleteket köszönjük előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!