Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Jajj no offence, nem úgy szántam
Közben eszembe jutott népliget. Volt ott valami épület (bocsi, vidéki vagyok
) amögött. Ember nem volt a környéken. És ha már ember nincs, akkor nem is érdekes, hogy szabályos-e
2,5" tp-vel repültünk egy jót anno.
Szóval azt esetleg meg lehet nézni. -
Peaceliker
addikt
Az, hogy mi szabályos és mi nem zavar mást, az azért nem egy metszéspont lesz.
Egy az, hogy emberek közelében tuti zavarni fog embereket. Azért lássuk be nem halk gép a th. Plusz egy parkban engem is zavarna, ha nem tudsz messze lenni emberektől. Azt nézném mikor vágod fejbe a kölykeimet
Illetve tegyük fel, hogy legális... Akkor is minden egyes esetben amikor kimész 2-3 ügyeletes serifnek kell majd ezt bizonygatni egy kevesebb vita közben.
nekem ez tuti nem kéne
Arra meg bocsi, hogy nem tudok válaszolni, hogy amúgy szabadna-e vagy sem. De asszem kamerással amúgy sem, onnantól nem játék. Én mindig város szélére mentem ki fenti dolgok miatt.
-
Én LHBP CTR alatt lakom, itt kín minden méter kb. Dji Fly-ban 3 override kell hogy egyáltalán megmozduljon a drón (A2 vagyok, pontosan tudom hogy mit csinálok). Azt szoktam még hogy elautózok valami közeli pusztába és ott küldöm neki.
Közösségek: faszbúkon UAS Hungary, Drone Hungary Társalgó.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség
) amögött. Ember nem volt a környéken. És ha már ember nincs, akkor nem is érdekes, hogy szabályos-e
nekem ez tuti nem kéne