Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Qsoe
csendes tag
Mindenkinek, aki ellenezte a legalizaciot
Azt hittem a szamitigep hasznalataval/ismeretevel valami liberalizmus is automatikusan tarsul.
Schwarz programokat telepitesz, lopott hardwert hasznalsz. Filmeket, zenet toltesz le ingyen a netrol. Embert nem olsz, nem rabolsz. Magyarul ugy erzed, jogod van magadnak eldonteni, mi a helyes/megengedheto, es mi nem.
Akkor milyen alapon vitatod el ezt mastol?!?
Nem fuvezek, es nem voltam kint a tuntetesen. De ha nem lett volna mas dolgom, ott vagyok. Ez nem csak a furol szol szerintem.
Arrol, hogy elvileg, szerintem, jogom van ahhoz, amivel masnak nem artok. Fu, euthanazia, abortusz, mindegy.
Arrol, hogy mennyi vaskalapos, fasisztoid fazon van kicsi orszagunkban.
De azt remeltem, itt ilyen csavo keves van.
Hat keservesen csalodtam.
QG
Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest