Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Drakoo
tag
2010. december 31. Szilveszter
Hát igen eltelt egy év ismét...elrepült. Mennyi sok minden is történt velem ebben az évben, szép, jó, rossz, de mégis túléltem. Nos hát igen zárásképp mindenféleképp Debrecen jött szóba először
(szeressük) Nos hát igen a vásárlós résszel kezdődött a baj, meg hogy a Vásárosnamény- Mátészalka vonatút fűtés nélkül! zajlott szóval nagy el voltam ragadtatva....mindegy. Túléltem. Debrecenben első számú probléma a kaján volt, hogy mit is készítsünk. Meg is lett a lista, de adódtak problémák a beszerzéssel kapcsolatban...Nos a szilveszteri vásárlás egy őrület! Soha ne hagyjátok utolsó percre... Mindegy. Elmentünk a T...-ba (nem reklámozunk), hogy vegyünk csirkemellfilét. Nem volt egy darab sem. Megkérdeztük az eladód, erre mondja, hogy majd reggel 9 körül kellene jönni akkor jön majd 2 rekesszel. Képzelhetitek, reggel 9 kor hóesésben go T...-ba hogy legyen, hát lett is igen szép 2 kilogramm kilója 1580 Ft körül volt. Mindegy legalább megvan

Na, a szilveszteri menü tehát a következő volt:
Rakott jércemell
Sport szeletNa akkor vegyük szépen sorba!
Először is kezdjük a Rakott jércemellel

Hozzávalók:2 db jércemell, (itt még 4 volt
)20 dkg sajt, (reszelve, a jobb íz érdekében 35 dkg)
1 tojás (nyersen) 3 főve ( elfér 4 is )
5 dkg vaj, (csak szemléltetés)
3 dkg liszt, (csak szemléltetés)
1-2 dl tej, (csak szemléltetés)
só,
bors,
szerecsendió;
Na, ezután a következő a terv:
A vajból, lisztből rántást készítek. Felengedem annyi tejjel, hogy sűrű pépet kapjak. Még forrón belekeverem a reszelt sajtot és a tojást. Fűszerezem ízlés szerint.
A jércemellet kockára vágom. Kivajazott jénai aljára egy réteg húst teszek, rá 1 réteg sajttöltelék. Tojáskarikák jönnek a következő sorba, majd sajtkrém és rá egy réteg hús. A tetejére reszelt sajtot teszünk.
Grillben, vagy sütőben átsütjük. Önálló ételként adjuk, vagy hasábburgonyával tálaljuk.És végül így néz ki:
Nah hát ez kajak jó lett
Felvettem az egész folyamatot csak nem lenne elég hely a képeknek
Na de kb így lett tálalva! És az íze: GARANTÁLT!! 
Jó étvágyat! Nemsokára folytatom a másodikkal

Aktív témák
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(szeressük) Nos hát igen a vásárlós résszel kezdődött a baj, meg hogy a Vásárosnamény- Mátészalka vonatút fűtés nélkül! zajlott szóval nagy el voltam ragadtatva....mindegy. Túléltem. Debrecenben első számú probléma a kaján volt, hogy mit is készítsünk. Meg is lett a lista, de adódtak problémák a beszerzéssel kapcsolatban...
)
Felvettem az egész folyamatot csak nem lenne elég hely a képeknek