Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xelo

addikt

Sziasztok. Most jelent meg a Dragon Ball Z - Budokai harmadik része. Immár trilógia.:D Ti mit gondoltok róla? Nekem csak a 2 és ez van meg. Hát... Valami hatalmas. Nagyon tetszik. Ezzel a részzel elérték azt hogy teljesen átéld a Dragon Ball hangulatát. A story az az hogy akármelyik ember-szereplő szemszögéből(mármint goku barátai közül) átélheted az egész DBZ-t. Nagyon érdekes. Vannak benne olyanok amit a meséből nem is láthattunk mert nem azt a figurát mutatták. Nagyon tetszik. Az is jó újítás benne hogy nem ugy mint a 2.részben hogy a storyban mint egy társasjáték kell lépkedni... Hanem télleg te vagy az a karekter. Hátulról láthatjuk magunkat. És igy berepülhetjük az egész földet, meg azokat a helyeket ahol még járunk. Vannak Ultimate támadások, újítás a hiper mód is. Lehet teleportálni, elhajolni a támadások elől. Persze simán ki is védheted őket. Vannak nagyon jó kis combo-k. A támadásokat közben is változtathatod. Itt is van ilyen karakterfejlődés... A karakterek szinteket nőnek, igy kapnak skill pontokat. Szóval szerepjáték szerü, DragonBall játékmenettel, nagyon kidolgozott gtafikával... Szerintem... A pálya is ugy változik ahogy te akarod.. Vagyis ez nem teljesen igaz, de pl: hogyha vagy egy szép füves réten, és pl.: Vegitával csinálsz egy Big Bang támadást, és sikerül megvalósitani teljesen... A szép pálya helyén kicsit.. Hát hogy is mondjam... Kopárság fog szemed elé terülni. Nagyon jó, és kidolgozott harcrendszer, karakterfejlődés, grafika. Ez jellemzi. Még a pálya deformálásához tartozik az is hogy a becsapódó ellenség, a földön is nyomot hagy, pl: krátert.
    Na most csak ennyit szerettem volna.:)

Új hozzászólás Aktív témák