- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
SPOILER VESZÉLY
Aki játszott az Amgarrak-os résszel is, meg a 2-vel, el tudná mondani, hogy a játék Amgarrak-al kapcsolatos részében mi volt a plusz? Kap még cuccokat, esetleg egy ismerős arc a DLC-ből megjelenik, vagy ugyanúgy csak a gólem a bolttal?
(#608) janos666: A mágus akkor jó, ha előtte tesztelgetted a képességeket a többi csapattagon, másképp szenvedés az elején. (Vagy unalmas, ha a biztosra mész.) A rogue csak azért gáz vele szemben, mert harc közben, ha az ellenség elkezd erőltetetten másfelé szaladni, akkor fél órán keresztül cigánykerekezik utána. Ettől függetlenül az ember rákényszerül a használatára, mert a bombákat és mérgeket akkor sem használják annyira jól a companionok, ha ültél egy jó ideig a taktikai beállítások előtt.
A társakkal kapcsolatban egyébként leírtad a véleményem. Az után, hogy az Origins-ben volt egy Sten, Morrigan, Leliana és Zevran, a második részben felsorakoztatott emberkék sehol sincsenek. Az egyetlen pozitív szerintem is az új kis törpe. Oghren többedik végigjátszás után már zavaró volt. (Az Awakening-ben meg aztán végképp elcseszték.)
(#609): A vicces egyébként az, hogy sokkal inkább adta volna magát egy rövid Morrigan szál, vagy egy Sten. Bár talán így van rá esély, hogy companionként visszatérnek.
Amúgy jól tudom? Most adná magát egy "Witch Hunt 2" DLC a DA2-höz, miután elméletben valahol a második rész sztorijának közepén van elhelyezve annak a cselekménye? Végülis volna értelme egy DLC-t egy másik DLC-vel folytatni, hogy a fő sztoriban csak az előző fő sztori elemei jelenjenek meg.
(#614): Az Arishokot leverni nem akkora nagy dolog, ha a Gallows-on az emberkének szorgosan hordtad a listáin szereplő cuccokat és cserébe vásároltál tőle italokat. Konkrétan immúnissá lehet válni a támadásaival szemben. Persze míg erre rá nem jöttem, addig én is úgy harcoltam, hogy körbe körbe rohangásztunk a teremben.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LENOVO LOQ 15ARP9 - RYZEN 7 7435HS / RTX4050 / 24GB RAM / 512G NVMe / 15,6 FHD IPS 144Hz (bontatlan)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 5 - 14" - Ryzen 5 pro 7535U, 16GB ddr5, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest