Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
Pár kínlódás és rootolás után újra kellett építenem az egész játékot
TCR_Alister néven nyomom, remélem a telefon most már nem baszakszik többet. Akinek van kedve vegyen fel és nézze meg az időimet. 
LVL4-en 4904-es rankom van és 31-ik vagyok egyenlőre.
-
Alister71
nagyúr
Ha rootolva van a telefon, akkor az ES file Explorerbe belépsz. Legfrissebb verziónál a képernyő baloldalán fent a sarokban van egy fél földgömb-telefon ikon. Arra rényomsz, megnyílik egy menü sor. Megkeresed benne a Root Explorer feliratot, rányomsz. Ezzel az ES file Explorer super user jogot kap. Majd irány a telefonod gyökere. data mappa, majd megint data mappa. Itt kikeresed a com.creativemobile.Drag Racing nevű mappát. Azon belül files mappa, és itt található a save 152 mappa, amit át kell írni a videón is látható módon. BWWUBBBBBBn, ennek kell szerepelnie, de ehhez teljesen frissen telepített játék kell, úgymond szűz mentés. Ha átírtad, kilépéskor mented, majd a files mappából a save 152.dat mappán kívül minden mást törölsz.
Az új Camaro egész jó lett, egy 9:510 jött vele össze LVL4-en 1/4-en.
-
Alister71
nagyúr
Van olyan akinek a frissítés után a hardveres gyorsítással jobb lett? Mert nekem a DPS 7 tableten jobb lett, de a Huawei G510-en meg szaggat ha bekapcsolom.
bears_23: akkor valamit nem jól csináltál.
-
Alister71
nagyúr
Rohadna már el a sok csaló a pro ligába. Olyan eredményeket mennek, amiket nem is lehet megfutni, de persze a wr-ben nem szerepel egyik sem.

-
Alister71
nagyúr
Egy ötlet azoknak, akik nem rootolt készüléken játszanak, pénz és rp csalás nélkül.
Ha van egy jó autód már 7-es, 8-as szint környékén, és gyűjtöd az rp-t a következő autóra vagy tuningra, akkor szedd le valahonnan az 1.52-es verzió apk-ját.
Kezd el a telepítését, úgy, hogy a telódon lévővel ne csinálj semmit. A telepítő kiírja, hogy cserélni fogja az alkalmazást, de a mentett adatok megmaradnak. így is történik, szépen felrakja az 1.52-est, aminek az a nagy előnye, hogy a Boss tesztek még benne vannak. Negyed és fél mérföldön végigvered az összes bosst, és egy rakás rp hullik az öledbe. Ha ezzel megvagy, irány az áruház és visszafrissíted a legújabbra a játékot.
Sőt a sok rp-be kerülő autókat is érdemesebb a régi verzióban megvenni, mert jóval olcsóbbak mint az újban, és amit ott megveszel, azt ugyan úgy át lehet hozni. -
Alister71
nagyúr
Nézd meg jobban azt a linket amit felette beraktam, mert a pro tunes jóvoltából az összes szinten, 1/4-ed és 1/2-ed mérföldre van videó a pro autókról, és minden videó végén megmutatja a beállításokat. Ettől több segítséget senki sem kívánhat.
A karrier módhoz pedig csak be kell állítani a szinteken lévő 1/2-as autókhoz az utolsó sebességet is, úgy, hogy 1 mérföldön is végig tudjon menni. -
Alister71
nagyúr
Mivel a Dodge Viper egy nyeremény autó, ráadásul elég gyenge a játékban, próbáltam kihozni belőle a legjobbat. Nekem ennyi sikerült:
6-os szinten 4-4-4-0-5-5
FD: 1.382
1: 4.500
2: 3.187
3:2.615
4: 2.327
5:1.980
6: 1.3821 mérföldig van bemérve, 1/4-en 4-ik kell váltani, 1/2-en 5-ik. Rajt zöld lámpánál.
Természetesen a pro autókat nem lehet vele megverni, de aki megnyeri és beállítja, az nyerhet vele egy kis pénzt vagy rp-t a multiba. Minden váltás perfect legyen. Időt szándékosan nem írok, ha valaki kipróbálja, írja ide mennyi jött neki össze.
Sok sikert hozzá
-
Alister71
nagyúr
Lord_Vader_ nèven vagyok mobilròl a jàtèkban; aki meg akarja nèzni az eredmènyeimet vegyen fel, csak dobjon egy üzit, hogy milyen nèven tudom èn is felvenni.
-
Alister71
nagyúr
Nem tudja valaki, hogy nem lehet valahogy megváltoztatni a játék felbontását? Arra gondolok, hogy nekem Galaxy mini-n van és ugye annak a kijelzője széles, de nem elég magas, így a játék eléggé torz rajta. Ha alul meg felül lenne pl fekete csík, az kevésbé zavarna, mint így a torz kép.
-
Alister71
nagyúr
Akiek van kedve online vers
enyezni' az vegye fel kobrajuice-t. -
Alister71
nagyúr
a Tuatarára van valakinek 7.45 körüli beállítása? A Venommal már sikerült 7.529-et menni, de pár Tua le szokott verni a multiba.
Nem sikerül rájönni a trükkre. -
Alister71
nagyúr
Elképesztően jó ez a játék, én csak emiatt rendeltem meg a vodától az 1 gigás netet
, még a melóba is ezt nyomom.
Hihetetlen, sosem gondoltam volna, hogy egy ennyire egyszerű játék így meg tud fogni. LV4-en egy M3-as BMW-vel 9.7 köröli idővel zúzom a netes pontokat. Az LV 5-ös SRT8 fut 9.4 körüli időket fut 1/4-en.
Ez a BMW nagyon hozza a lóvét meg az RP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

TCR_Alister néven nyomom, remélem a telefon most már nem baszakszik többet. Akinek van kedve vegyen fel és nézze meg az időimet.