Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Met: Metallica: M72 World Tour
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajmon
csendes tag
Nos, kezemben mindkét tab, amit vettem. Az egyiket még nem piszkáltam. A két frissítő progi:
1. Software update (1,36MB) Kék kockában felfelé mutató fehér nyíl az ikonja.
Ez a beállítások/a táblagépről menüben a "Software update" menüpont. Azt írja, hogy firmware frissítést akar keresni. Persze mindig error-t ír ki. Szerintem nem is találja a helyet, ahol keresné a frissítést.
2. Update (136 KB) kék felhőben lefelé mutató fekete nyíl. Ez a "további rendszerfrissítések". Futtatva ez sem csinál semmit, csak kiírja, hogy gratulál, a legfrissebb 4.4.2-es JELLY BEAN van fent
Most tűnt fel, hogy nem Kitkat-ot ír 
Mint írtam, én mindkettőt töröltem. Nem tudom, melyik szedheti ezeket az appokat. Lehet, hogy egyik sem, hanem más csinálja. Egyébként a /system/preinstall könyvtárban vannak ezen appok telepítői.
A két update tiltása óta - még
-nem jöttek vissza az appok.Az SD kártya csere hellyel-közzel bejött. Működése stabil, de újabb akadályba ütköztem. (Megjegyzés: volt 1-2 app, amit nem lehetett áttenni, de találtam egy DS Super App2SD Lite nevű progit a play-en, és az vitt mindent.). De ekkor eljutottam a következő népszerű problémához. Elindítottam egy közepesen nemtúlnagy játékot (Angry Birds Go) és odavágott 301MB adatot a /data/... alá.

Erre a problémára van pl. a FolderMount app. Persze megint lehet reset-elni, meg még az SD-t is le kell túrni - mivel ketté kell partícionálni. De előtte még nézegetem, ki lehet-e trükközni ezt is a meglévő eszközökkel.Közben elgondolkodom, hogy egy átlag felhasználó, aki nem vacakol ilyen bütykölésekkel, mire tudja használni ezt a tabot? De nemcsak ezt... Lehet szó telefonról, meg másféle tabról is. Komolyabb trükközés nélkül csak az appok egy részét lehet átvinni az SD-re. Elég egy ilyen közepesen erőforrásigényes játék, és mást már nem lehet feltenni. Sőt. Akkor marad a tetrisz???? Meg a Youtube??? Meg a Rizlingsztár
??? Hiába van nagy külső SD, arra max filmeket meg zenéket lehet tenni. Még fényképezőt sem lehet rábírni, hogy a külsőre mentsen.Azért nem írtam még le részletesem, miket csináltam, mert mint látható, még messze nem kerek a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- iPad Smart folio több modellhez hibátlanok!
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most tűnt fel, hogy nem Kitkat-ot ír
-nem jöttek vissza az appok.