Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szajmon

csendes tag

Nos, kezemben mindkét tab, amit vettem. Az egyiket még nem piszkáltam. A két frissítő progi:
    1. Software update (1,36MB) Kék kockában felfelé mutató fehér nyíl az ikonja.
    Ez a beállítások/a táblagépről menüben a "Software update" menüpont. Azt írja, hogy firmware frissítést akar keresni. Persze mindig error-t ír ki. Szerintem nem is találja a helyet, ahol keresné a frissítést.
    2. Update (136 KB) kék felhőben lefelé mutató fekete nyíl. Ez a "további rendszerfrissítések". Futtatva ez sem csinál semmit, csak kiírja, hogy gratulál, a legfrissebb 4.4.2-es JELLY BEAN van fent :D Most tűnt fel, hogy nem Kitkat-ot ír :D

Mint írtam, én mindkettőt töröltem. Nem tudom, melyik szedheti ezeket az appokat. Lehet, hogy egyik sem, hanem más csinálja. Egyébként a /system/preinstall könyvtárban vannak ezen appok telepítői.
    A két update tiltása óta - még :) -nem jöttek vissza az appok.

Az SD kártya csere hellyel-közzel bejött. Működése stabil, de újabb akadályba ütköztem. (Megjegyzés: volt 1-2 app, amit nem lehetett áttenni, de találtam egy DS Super App2SD Lite nevű progit a play-en, és az vitt mindent.). De ekkor eljutottam a következő népszerű problémához. Elindítottam egy közepesen nemtúlnagy játékot (Angry Birds Go) és odavágott 301MB adatot a /data/... alá. :W
    Erre a problémára van pl. a FolderMount app. Persze megint lehet reset-elni, meg még az SD-t is le kell túrni - mivel ketté kell partícionálni. De előtte még nézegetem, ki lehet-e trükközni ezt is a meglévő eszközökkel.

Közben elgondolkodom, hogy egy átlag felhasználó, aki nem vacakol ilyen bütykölésekkel, mire tudja használni ezt a tabot? De nemcsak ezt... Lehet szó telefonról, meg másféle tabról is. Komolyabb trükközés nélkül csak az appok egy részét lehet átvinni az SD-re. Elég egy ilyen közepesen erőforrásigényes játék, és mást már nem lehet feltenni. Sőt. Akkor marad a tetrisz???? Meg a Youtube??? Meg a Rizlingsztár :DDD :DDD ??? Hiába van nagy külső SD, arra max filmeket meg zenéket lehet tenni. Még fényképezőt sem lehet rábírni, hogy a külsőre mentsen.

Azért nem írtam még le részletesem, miket csináltam, mert mint látható, még messze nem kerek a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák