- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- thesound: Segítőkészség
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Én most játszottam az első ranked meccsemet. Még nem sorolt be sehova, gondolom ezért rakott össze ilyen noobokkal. Felhúztam magam előző 1 hónapban szinte csak haverokkal nyomtam, nem voltam ehhez hozzászokva. Tegnap felmentünk poénból All Random Russiára és ott teljesen normális játékosok vannak ehhez képest. (Bele is szerelmesedtem Medusába)
Na szóval első 3 pick Sniper, Invoker, Pudge. Utána én Vengeful, erre rá kihozzák Legion Commandert, mert nem volt elég carrynk. Nem tudom, lehet arra számított Invoker majd supportolni fog, ami nem is lenne akkora hülyeség de nem tette. Amit tett, hogy 10 perc után kilépett. A meccs nem volt kérdés, autoattack forever mindenkinek. Kíváncsi leszek a besorolásomra ha továbbra is ilyenekkel rak össze elég alacsony lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest