Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Hali!
Figyu! Amikor már a system32 könyvtárban lévőfájlok tünnek el vagy sérülnek, akkor nem szokás egyenként visszaállítgatni őket, mert utána(mint esetedben is) egy újabb fájl-lal lesz gond...
Most hiába állítanád vissza ezt a HAL.DLL-t, utána meg valami mást nem találna vagy tartana hibásnak....Mondom(és ezt melegen ajánlom), TELEPÍTSD ÚJRA AZ XP-t!!!!)
Az adatokat meg mentsd meg ahogy korábban írtam...Nem tudom miért "félsz" ennyire az újratelepítéstől?
Esetleg még nem telepítettél OS-t? Nincs olyan ismerősöd aki ezt meg tudná oldani?(adatmentés, reinstall)Mindenképp meg KELL csinálni, mert alapvetően 3 esetben fordul ez elő
1. Az OS"csak úgy" összedöl(van ilyen, amikor "megmagyarázhatatlan" okból egyszer csak padlót fog, és az Istenért nem lehet újra működésre bírni
2. vírus garázdálkodik
3. a HDD adja lassan meg magát, veszti az adatotHa újratelepítesz, akkor legalább az első 2 esetet kizárod, ha meg úgyanúgy elöjön ez a hiba, akkor a HDD megadja magát(ez esetben még nagyobb hangsúly van a "minél gyorsab adatmentésen"!!!!
Minél továb halogatod, annál több adatod veszik(veszhet) el.Mást nem tudok javasolni.........
Fire.
-
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Hali!
Valószínűleg azért "nem tud senki hozzátenni", mert mindeki azt javasolná amit most én.
Teljes újratelepítés, és lassúformattal formázd a vinyót az XP telepítőben...
Ha van ismerősöd valaki, akkor vidd el a vinyót, és ha szükséges az adatokat mentsd le, amiket meg akarsz tartani...Az a HAL.DLL nem tudom mi lehet, talán valami videokártya driver része esetleg..

Sajnos itt már nincs mit tenni, telepítés(szerintem)
Fire.
-
-
-
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Hali!
Mondjuk nem ártana, ha legalább az Operációs rendszeredet megneveznéd....
Ugyanis még a 64 bites Vista-ban is van user32.dll (nem is egy)Nos XP 32bites és Win2000 esetén a CD:\I386\USER32.DL_
WinME estén CD:\win9x\WIN_15.CAB\user32.dll
Win98SE esetén CD:\win98\WIN98_41.CAB\user32.dll néven találod.TotalCommanderrel simán ki lehet tömöríteni őket a telepítőlemezről(CD-ről), mivel egyszerű Cabinet(CAB) fájlokban vannak...
(AZ XP-s is az, még ha nem is az a kiterjesztése)Fire
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Diablo IV
- Nyaralás topik
- Peugeot, Citroën topik
- Jövedelem
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Corsair MP600 CORE XT 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 100/99 - 7000-5800 MBs - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- JBL Charge 5
- Bomba ár! Lenovo Yoga 460 - i5-G6 I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest