- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Josh
tag
válasz
Cardinella #134 üzenetére
A fél liter halálos adagot, a tanárom mondta úgy hasraütve. Nem néztem utánna. A lényeg az, hogy a fél kortytól csak rosszul lettem, de nem haltam meg.
A szerves kémia nemcsak a szénhidrogéneketa taglalja, habár a középiskolás tankönyv szinte csak ezt tartalmazza.
Nem arról volt a vita,hogy a szénhidrogének a szerves kémiába tartoznak-e, hanem a szénhidrogének és a szénhidrátok viszonyáról.
Az etiléglikol halálos adagjának megadását, semmiféle tudományos megalapozás alapján állítottam, ezért elnézést kérek. -
Josh
tag
válasz
Cardinella #90 üzenetére
Ami az emberi szervezet számára szükséges cukor, azt a természetből ki lehet nyerni. Valószínűleg lehet kőolajból is cukrot előállítani, de lehet,hogy speciális pontos koncentráció, hőmérséklet, nyomás viszonyok kellenek hozzá, és ez nagyon költésges. Erre én sem tudom a választ.
-
Josh
tag
válasz
Cardinella #79 üzenetére
A szénhidrát is szénhidrogén. Hol itt a gond? Kémiából nem érettségizek, csak biokémiából.
-
Josh
tag
válasz
Cardinella #73 üzenetére
A szénhidrát is szénhidrogén.
Az a jobban meghúzod, az kb fél liter, én amennyit ittam az szinte fél korty volt, ami aszívásból leszaladt a torkomon.
Feloldódott a pezsgtabletta, most fogom meginni. -
Josh
tag
válasz
Cardinella #38 üzenetére
Viszonylag rendszeres életmódot élek. Kb mindenap ugyanakkor kelek 6 órakor. Ugyanakkor szoktam reggelizni, délelőtt tanulok. Délben 7 km-t bringázok az ebédért. Délután tanulok, este mindig ugyanakkor eszek, füdök, megvan a menetrend,hogy mikor mit nézek a tévében. Aztán meg csak forgolódom az ágyban. Kb. éjfél, egy óra körül tudok elaludni, és egész nap olyan vagyok mint a mosott sz*r, semmire nem tudok odafigyelni. Halottam már az autogén tréningről, el is olvastam ez ügyben egy könyvet, de még azt a 2-3 percet sem bírom ki, hogy odafigyeljek bármire is.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest