Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Ó, az 5., 6. nekifutásra nagynehezen találtam a google-el egy cikket, amiben említik, hogy a Scarface (Sebhelyes arcú) filmből vannak a dumák. Akkor innen volt ismerős a szinkronhang, mert ugyan ezt a filmet még nem láttam, de a főszereplő szokásos szinkronhagját már hallottam más gangsterfilmben...
Ezt még nem láttam, majd sort is kerítek rá a közeljövőben.
-
Nekem lenne egy jobb kérdésem. "Az országház fantomja" albumon melyik filmből vannak bevagdosva a beszélgetések? A nagy gangster filmek közül a Godfather trilógiát, és a Godfellas-t már láttam, igaz eredeti nyelven, az albumon pedig a szinkronos párbeszédeket lehet hallani, de ekkora eltérés azért nem nagyon lehet, hogy fel sem ismerem. Vagy csak nem emlékszem, és mégis a keresztapa 3-ból vannak? (1-2 helyen passzolna oda, bár sok helyen nagyon nem...)
Pedig fasza kis film lehet. Tipp valakinél? -
Ha tudnááááááááááááááááááááááááááám... !!
-
rog
addikt
válasz
Sixkiller6 #22 üzenetére
-
rog
addikt
válasz
Sixkiller6 #20 üzenetére
nem veszi fel dopeman a telefont?
a melleslegen fennt van egy ideje a csicskas videoklipp. -
Sixkiller6
őstag
hát senki nem tud segíteni???
amúgy meg az előttem szólókhoz csak annyit, h nem feltétlenül önszexuális célokra kellene a fent említett bige digitális kivetülése (ld matrix), hanem inkább az esztétikus látvány miatt. szexuális célokra a fent említett bige franciaágyamban történő kivetülése lenne preferált jelenség... -
tocsa
senior tag
Szetrohogom magam az uj ''Nincsen koztunk csicska'' klippen. Abban egyebkent nem tudom, hogy van-e punci, de 2-3 helyen felrehuzzak a melltartot. Ejszaka az sincs elmosva?
-
Marcus
aktív tag
-
Dr.Burn
őstag
Nekem is kénne az a video.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #9 üzenetére
Oszt' akkó' beindul az ötlábas, mehet a matyi ezerrel, mi?
-
-boyscout-
tag
ja vki kepcsűrhetne végre vmi képet
-
Cane
őstag
Azt hittem van valami fejlemény, de így még nemtom ki az a buxa.
-
Divi
aktív tag
Mónika a nyócból'
-
csudri
őstag
Egy egyszerű stripteasetáncos! A Mónikában is volt egyszer. Szegény nagyon sötét! Azért alávágnék párszor, de amúgy pfffffffff!
-
AND1
őstag
válasz
Sixkiller6 #3 üzenetére
hüüha
netre kéne rakni...
-
AND1
őstag
válasz
Sixkiller6 #1 üzenetére
hmm...nekem is szemet szúrt. Asszem le is tólja a bunyiját a klip végén (megyünk lopni)...csak kicenzurázzák mindig, ejjjnye
-
Sixkiller6
őstag
nem tudja vki hogy hogy hívják dopeman két klippjében (Lopni, Nincsen köztünk csicska) táncoló eszméletlen testű bigét?
asszem vmi Tímea v Lívia...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest