- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
laceszgamer #977 üzenetére
Még így sem értem, hogy hogyan lehet valami annyival olcsóbb. És itt ugye nem akcióról van szó, vagyis, hogy gyakorlatilag igen, de más egy játékot 2 évvel a megjelenés után megvenni féláron, mint előrendelni.. Mindegy, az orosz régió meg még olcsóbb, csak ugye ahhoz meg olyan account kell. Lehet, hogy az orosz régióban el nem adott cdkeyeket adják el valahogy eu régióban ? De mindegy amúgy amíg normálisan működik.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Még így sem értem, hogy hogyan lehet valami annyival olcsóbb. És itt ugye nem akcióról van szó, vagyis, hogy gyakorlatilag igen, de más egy játékot 2 évvel a megjelenés után megvenni féláron, mint előrendelni.. Mindegy, az orosz régió meg még olcsóbb, csak ugye ahhoz meg olyan account kell. Nyilván bele van kalkulálva valahogy a jóárasított darabszám is.
-
mildwood
tag
válasz
Amíg le nem lesz tiltva a kulcs...tudom hogy a g2a megbízható...de sztem a steam jóindulatán múlik sokszor, hogy nem törlik a játékokat...az isten tudja milyen maffia van már ezek mögött is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest