Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
Igen, ez nem vitás, de nekem még nem is ezzel volt gond,hanem a dinamikus fegyver váltással. A legcélszerűbb és leglátványosabb darát úgy éred el, ha nem egy fegyverrel ölsz meg mindent is, hanem beveted az egész arzenálod, ez főleg az Eternalban teljesedik ki,de már a 2016os Doomban is jobban haladtál előre ha váltogatod sűrűn a fegyvereket.
Na nekem ez kontrollerrel nem igazán ált a kezemre. -
heavygrip
senior tag
-
laceszgamer
addikt
Eternal szerintem rosszabb mint a 2016-os, a 2016-os egy igazi oldschool Doom lett, az Eternalban meg tele van ugrálással szó szerint, fele időben lősz a másik felében meg platformok között ugrálsz... nem tudom ki volt aki ezt erőltette bele, de nekem nagyon nem jött át, ha ugrálni akarok akkor megyek Tomb Raiderezni vagy ilyesmi.
Ja meg a pajzsos zombik, nem tom mik most hirtelen a envük, de azoknál kevés utálatosabb van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Windows Insider Program
- Béta iOS-t használók topikja
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest