- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rosszul fogalmaztam, mert single player FPS shooterre gondoltam. A multi részét hagyjuk is az Eternalnak sajnos. Az Apex más műfaj, battle royale. Apex-al még nem játszottam, félő, hogy nem is fogok, sajnos szabadidőm most egyenlő a nullával.
A tőled kapott egér nagyon jó szolgálatot tett, karácsony előtt halt meg, de nagyon szerettem. Köszönöm még egyszer.
-
Meglepően sokan játszanak mostanában Battlemode-al, nem tudom mi az oka, valószínűleg a Part 2 újabb játékosokat vonzott be, meg hogy standalone lett, xbox passba belekerült stb.
A Microsoft bevonzott szerintem egy csomó új playert. Szóval ha keresel meccset, gyorsan talál játékosokat. Más kérdés, hogy egy idő után unalmas tud lenni a játék. Ha nincs demon társad, akkor kuka. Slayerként aprítani meg unalmassá is válhat. Úgyhogy néha visszatérek darálni.A gyerek jól van, két hónaposan már 7-8 órát alszik egyben éjszaka.
Az egeret azóta is használom, szeretem. A póló nagyon nagy lett rám, de dekorációként ott van a gép mellett
Megnéznék egy olyan képet hogy melóban feszítesz benne
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nekem már a 24" is nagy. Az álom putty-putty moncsi itt az ASUS ROG XG17AHP, de a negyedmillás ár finoman szólva sem az én pénztárcámhoz mért. 100-120 körül (ne legyen benne mondjuk akksi meg hangszórók, és elég volna a 144/165 Hz is, csak legyen olcsóbb) már rég vettem volna egyet... ; ________ ;
-
Segal
veterán
Könnyebb mint az alapjáték, de szerintem elsőre jó lesz az UV, mert a harmadik pálya második felében már lehet sok lenne elsőre (főleg kihagyás után) a nightmare.
Viszont az elején meg simán tudnál haladni, tehát azt is választhatos hogy ha sok lesz a végefelé a nigtmare szint akkor visszaveszel belőle. -
Segal
veterán
Na nekem ugyanígy indult a Pubg. GTA-ból eltünt egy egyik haver (vagy legalábbis nagyon keveset volt online) én meg még orrba-szájba farmoltam, amikor győzködött hogy menjek mert qrvajó móka a br.
Végül bevállaltam és eleinte én sem tudtam merre vagyok arccal előre, de utána valóban piszok jó kb 1200 órát jelentett (már 1400 fölött vagyok), de jelentkezett a végén a kiégés.
Aztán volt Cod warzone is, de ott már messze nem jelentette azt a br mint a pubg-nál. Persze eleinte ott is élvezetes volt csak sokkal hamarabb jelentkezett a kiégés... Na én ezért nem tervezem egy harmadikkal a flörtölést. Meg nekem a grafikája is túl "fortnite-os".
Mondom ezt annak ellenére hogy a Titalfall 2 játékkal elég sokat játszottam és ugye arra az univerzumra épül az Apex is.
Persze annak örülök hogy neked örömet okoz, de azért mert ez az első és egyszer előbb-utóbb nálad is jelentkezni fog az elég volt érzés és utána hiába próbálnálak én is (vagy épp más) győzködni hogy rákattant valami új br-re neked ez a kategória összefort az Apex-el, nekem meg a Pubg-val, de elég volt. -
Segal
veterán
A part1 végén a boss nehezebb. A part2 végén lévő boss nem nehéz mert a végtelenségig élve tudsz maradni, csak dühítő hogy ő is tud heal-elni. Magyarul átmehet a végső játszma egy teniszmeccsbe ahol oda-vissza passzolgatjátok az életerőt és amikor már közel jár a halálhoz a Lord akkor ha csinálsz 2 hülyeséget (egyet ugye eleve nem nehéz), evégett kicsit szétesel és mégegyszer eltalál akkor akár fullra tudja tápolni magát újra...
Nem kicsit idegesítő. Főleg elsőre. Mert ha nagyjából ráérzel akkor már könnyebb, de eleinte szopó
Szerintem játszd ki, mert a boss-ig viszont brutál jó a part2, de komolyan pályáról pályára egyre élvezetesebb. A harmadik pálya meg egyenesen zseniális -
Akkor valószínű van egy másik accountod, mert én rég láttalak már fenn B_Csaba néven. Majd vegyél fel, ha gondolod: waterdaca
meinmaurer22: Igen, van vörös csillag is. Játszottam már olyan személlyel Battlemodeon, aki 1800 órát beletolt az Eternalba. Hát nem szeretnék ilyen életet azért....no offense.
-
-
Én videojátékos korom óta kerülöm az időrabló játékokat, ide sorolható az Apex is, Pubg, WoW, Hearthstone stb.
Egyszer hatalmába kerített a Hearthstone és Starcraft intenzív évekig, azóta nem akarok játszani hasonló játékokkal.
Szép és jó amit írsz az online játékról, és én is tapasztaltam ezeket, de rengeteg árnyoldaluk is van (az okokba nem akarok belemenni - hosszú lenne a lista - nem félreérteni, online játékok tisztelője vagyok - de kinek a pap/papné. Mindenesetre az online játék valóban a modern videojátékok egyik éllovasa.
Nekem semelyik online játék nem hozza vissza a CS, Starcraft, Warcraft, FIFA stb. LAN partikat, ahol halálra ittuk-ettük magunkat és közben eszméletlenül jót szórakoztunk hajnalig, másnap délelőttig.
Lehet hogy maradi vagyok, vagy kiöregedtem, de nekem az jelentette az igazi multiplayer érzést.
A többi már csak árnyéka. -
Segal
veterán
A 3 pálya könnyebb mint a a part1, viszont a boss-ra nagyon rá kell érezni.
Második szinten játszottam a játékkal, de igen a boss-ra levettem a leggyengébb szintre.
Nem is az hogy nehéz mert az idők végtelenségéig életben lehet maradni csak mindketten tudtok bukni meg szeerezni is hp-t, így az egész harc átmehet egy teniszmérkőzésbe ahol ide-oda ütitek a ladbát, de egyikőtök sem tudja lenyomni a másikat.
Elkezdtem közben az extra life küldetést is, de a boss-t nagyon be kell majd gyakorolni mert nagyon más lett mint az eddigiek.
Persze idővel biztos könnyebb lesz, de egyelőre nem hiányzik (nagyon nem)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
No, azért örülök, hogy a Naga + Hama kombótól eljutottunk a Ducky TKL + PRO X-ig, szerintem jót fog tenni az aimednek. : >
Teccik látni, hogy nem popóból rángating ki tippek, ha efféle cuccokról van szó? Ha sokat használod, ilyesmire érdemes áldozni (mondjuk ez bármi másra is igaz); nem is tököltél sokat, ment az all in.
Egy kis classic DOOM-hoz nem jött meg a kedved?
Co-op vagy speedrun mindenféle wad-okkal (én is csak mostanában mászok bele ebbe). GZDoomban még Vulkan API is van.
-
Segal
veterán
Graula!
Már csak a játékkal kéne néha játszanod
Én pont ma mentem fel picit hogy az eventből azért ne maradjon ki semmi cucc és menni kellett multizni is.
Az hogy az eddigi boostereim akik napi minimum 20-30k-t toltak a szekeremen eltüntek, de a battlemod is tele lett ilyen 4 meg 6 stb szintüekkel...
Rendesen kihalt a doom.
Persze ez most előny volt mert 3-ból 3 win volt battlemodba. Utána gyorsan léptem is ki és jöttem vissza a Cyberpunkba -
Más a betűtípus, nekem azonnal feltűnt. Halványabb, és ezt mások is jelezték.
A master level tele van bugokkal és glitchekkel, ki se tudtam játszani a pályát, mert kétszer bugolt és visszatölteni se tudtam. Egy pályát nem tudnak letesztelni mielőtt kiadják, ok.
Másrészről nem gondoltam volna, hogy ezt leírom. De ez a játék már nem szórakoztató. Írom ezt tapasztalt FPS játékosként.
A DLC part 1 is már necces volt, néhol totálisan elgurult az agyuk és inkább volt egy Serious Sam/Quake érzése az embernek mint egy Doomnak.Ez most az új Master Levelnél még rosszabb lett. Az Arénák még ahogy élvezetesek, de elképesztően olcsó és idegesítő amikor a legkisebb helyen bepréselnek neked több hullámnyi hordát és ugrálsz mint egy idióta.
Valószínű ezt is ki fogom pörgetni Ultra Nightmaren is, de van egy olyan gyanúm hogy még a legkönnyebb fokozaton is vért fognak izzadni egyes játékosok.
Ez sajnos agyabeteg lett, és sajnos nagyon bugos. A Steam fórumot el is árasztották a hibaüzenetekkel.
Ez az update 4 nagyon félrement.
Most már még jobban várom a CP2077-et.
-
törölt tag
Vagyunk sokan Apexesek, és van jó közösség is, de DC-n vagyunk többen. Ha gondolod, adok privátban hozzáférést. Kb olyan platig bezárólag van mindenféle emberke, de hogy őszinte legyek, annyira nagyon nincs előtérbe helyezve, hogy ki milyen tudású. Kb mindenki játszik mindenkivel, ha úgy adódik.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Odébb lesz még az a Gold, de hajrá.
Pro tip: Ebben a játékban szinte mindenki (aki egy kicsit is tud puffogtatni) teljesen lehúzza a grafikát (minden low és off, sokaknak még az anti-aliasing is). Esetleg a texture detail mehet egy picit feljebb, de ott sem érdemes elszállni. Többet látsz és sokkal jobb lesz a frame rate + a frame time, ami a kulcsfontosságúnál is kulcsfontosságúbb.
Olyannyira, hogy pl. nálam Ryzen 7 2700 @ 4 GHz + 16 GB DDR4-2933 + Vega 56-tal sem volt már annyira rossz (volt azért anyázás így is, pedig három számjegyű fps fluktuált a jobb felső sarokban), de az 1080 Ti órási ugrást jelentett smoothságban/reszponzivitásban és már le nem ülnék ennél gyengébbel Apexezni, mert csak felbaszna. Persze így is szénné van butítva a grafika.
Ez nem sznobkodás, csak fos az engine (Source alapú, de nagyon kéne neki az optimalizáció) és NAGYON GPU heavy, mindent ki kell belőle préselni, amit csak lehet. Meglátod, hogy jobb lesz úgy vele lőni.
Pro tip 2: Érdemes a movementet nagyon kitanulni, mert nagyon sok múlik rajta, pláne, ha már nem csak lábakon járó krumplikra puffogtatsz. Sokféle speciális technika van, köztük legend specifikusak is. Ez pl. egy jó videó a témában, illetve Mokeynak is jóféle tutorialjai vannak.
Ez kb. az egyetlen ok, amiért eddig beleraktam ~800 órát a cuccba. Ha nem lehetne benne fluid nyekleni, biztos nem töltöttem volna vele ennyi időt.
-
Segal
veterán
Az ilyesmit nem szabad elkapkodni.
Ki kell élvezni a dolgot -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Megnéztem a videót, de nem tudtam eldönteni, hogy mi ezen a brutális. : D
Ez pl. már inkább az.
Amúgy a playerek, akiket nézni akarsz és tanulni tőlük:
lyric
aceu
Taisheen
AKA
iiTzTimmy
Kraberrel leginkább talán Mandét. ShivFPS az egyik legjobb szólós, Bangalore main.Még néhány (very) high skiller név: Ras, Albralelie, dizzy, ImperialHal, Apryze
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Platinában kezd kicsit izgalmasabbá válni, de még ott is elő-előfordulnak olyan emberek, hogy el nem tudod képzelni, mit keres ott (nyilván magasabb rankú társak felhúzták odáig). Innentől már célszerű 2, de méginkább 3 stackelni, azaz legalább 1, de inkább 2 spannal pre-made squaddal indulni az idegbetépődést elkerülendő.
Ha Gold felett szólózol, akkor minden szitut érdemes 1v3-ként kezelni, ergo úgy játszani, mintha a csapattársak nem lennének; pontosabban úgy, hogy ne kerülj olyan helyzetbe, hogy rájuk kell számítani. Mondjuk ez az alsóbb rankokra is igaz, de Goldig még nem annyira fontos, mint utána.
-
Segal
veterán
Én leragadtam még a PUGB-nál mint battle royal, de 1400 óra játékidő után meguntam...
Viszont haverokkal tényleg fun tud ez a műfaj lenni.Doom kampányra viszont nem kell 4-5 évet várnod. Jövőre tutira kiadják a dlc második felét (part2) csak kicsit tartok tőle hogy az is hamar kivégezhető tartalom lesz.
Sajna ennél is alig lehet gyűjtögetni extra dolgokat, se új fegyver.
Összeségében tetszett csak messze nem lett benne annyi újrajátszási lehetőség mint az alapjátékban.
Nagyon kéne legalább egy multi felfrissítés, az invasion mod, vagy a horde mod vagy valami újdonság. -
Segal
veterán
Gratula!
Ennyiért legyen is jó
Bár lassan inkább valami Apes Legends-eset kéne venned. Nekünk Waterdaca-val meg Cyberpunk-osat
Ahogy elnézem az utóbbi 1-2 hetet eléggé kihalt a Doom.
Sajna a Battlemod a vérprofi Slayerek homokozója lett ahol kedvükre alázhatják a démonokat (már ha elindul egyáltalán a kör és nem lép ki senki...)
Az alap pályák mostanság már nem vonzanak annyira mert milliószor végigmentem mindegyiken és a legtöbbön már pontosan tudom mi hol merre. Nem látom sok értelmét 1 X+körnek.
A dlc-vel meg szerintem az a legnagyobb gond hogy kb az első 10 méter után belekerülsz a darálóba és nincs fejlődés meg esetleg visszatérés egy régebbi pályára ha megszorulsz extra life-ból hanem csak a túlélés van. Ami a legegyszerűbb fokozaton abszolut nem nehéz, fölötte meg egyre kevésbé szórakoztató mert inkább küszködés lesz mint élvezetes.
És sajna a remény sincs hogy visszamész, mert örülsz hogy tovább jutottál élve az első pályáról
Kiváncsi leszek mit fog hozni a jövő (mármint a part2-őn kívűl) mert így szerintem rohamos gyorsasággal fogja veszteni a játékostáborát a játék.
A skinek édeskevesek lesznek mint új tartalom hosszabb távon... -
Ragnar_
addikt
Alapvetően nem látsz többet, mint 144Hz, de lehet a játék reszponzívabb, hiszen gyakrabban frissíti az inputokat is. Bár kérdés, hogy a 6 és 4 millisec közötti eltérés mennyire észrevehető, és ugye a tearing mennyire zavaró. (Közben látom leírták kb. ugyanezt..)
Bővebben:
[Are There Advantages to Frame Rates Higher Than the Refresh Rate?] -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Első körben annyi, hogy játékra én mindenképp TKL-eset (nincs rajta num pad) vennék (és csakis mechanikusat), mert közelebb lehet az egérpadhoz, nem kell a vállaiddal annyira terpeszteni, jóval semlegesebb, komfortosabb posztúrát vehetsz fel a monitor előtt.
Kapcsolókból nekem (az eddig tapasztaltak – 10-15 mech billencs, a 15 000-től ~80 000-ig tartó ársávban – alapján) a Cherry/Outemu/Kailh Blue-k jönnek be legjobban, szeretem, hogy nem csak taktilis, hanem hangos is, olyan "old school" kattogós. Játékra általában a lineáris Red vagy a taktilis, de halk Brown switch-eket (esetleg Black) szokták többen ajánlani, mivel a gyorsismétléses püfölés egy leheletnyivel könnyebb vele, viszont általánosságban véve elmondható, hogy ez erősen személyes preferencia kérdése.
Amúgy talán még én is újítok egy másik klavit az idén, és pont ezt a(z amúgy nem túl magas, de már decens) keretet szabtam meg magamnak, mint te (30k); persze ennyi pénzért nem szabad csodát (vagy ABS helyett PBT kupakokat) várni, de már lehet találni egészen korrekt dolgokat.
A magam részéről szerintem vagy egy Sharkoon PureWriter TKL (Blue switch-es) vagy egy Tesoro Gram Spectrum TKL lesz (ebből is Blue-sat szeretnék, de itthon csak Red kapcsolókkal látni), bár ezek low profilosak, igaz, ez is személyes ízlés kérdése; jobban szeretem, ha rövidebb úton jár a switch, mert kevésbé megterhelő/könnyebb gyors egymásutánban spamolni az gombokat.
A Ducky sajna többe kerül, az épített dolgok meg...azok lehetnek a legkirályabbak, hiszen a lehetőségek száma effektíve határtalan, a legapróbb részletekbe menően testre lehet szabni mindent, de NAGYON zsebbe nyúlós történet..
mod: Eh, látom, már lényegtelen.
-
Tény és való hogy nehezebb mint az alap játék, de nem a nehézsége idegesített hanem az ahogy próbálták nehezíteni. Mivel a szörnyek nem lehetnek erősebbek ezért behoztak új mechanikákat amik nem tetszenek. Gondolok itt az olyanokra, hogy ugyan már ki van találva a buff totem de az már nem újdonság, ezért kicsit változtatunk rajta és legyen belőle spirit. Legyen még egy mob akit fejbe kell lőni és akkor szétpotyog. De engem inkább az olyasmik zavarnak, hogy a mozgástér szándékosan kicsi és még akkor is korlátozva van olyasmivel, hogy most nem érhetsz a falhoz/padlóhoz, stb. Ez olyasmi mint az említett Sigil, direkt szopat ami valljuk be csak keveseknek és a mazochistáknak tetszik. Nem véletlenül csak háman-négyen homokoztok ebben a topikban.
-
-
Segal
veterán
Aztán nehogy a billentyűzet vagy az egér lássa a kárát az ilyen meggondolatlan döntéseknek
Lehet én is totál végigmegyek inkább második fokozaton. Csak azt meg tudom hogy meg tudom csinálni és csak azért hogy nekem is legyen egy ilyen végigtoltad kiírásom. A fene se tudja annyira nem érzem a kihívást benne, de gyakorlásra jó lenne -
Segal
veterán
Használd egészséggel
Kicsit a doom-ról is.
Ma eszembe jutott hogy ha kapunk is a közeljövőben Master level pályát akkor vajon melyik lesz az.
Ebből kiindulva jutottam el odáig hogy az utolsó kettő pályát nem is nagyon lehetne megcsinálni Master Level pályára a pálya végi boss végett. Igaz az utolsón eleve jön Baron of Hell miközben puhítjuk a boss-t, de azért az durva lenne hogy ha csak azok jönnének, vagy pl az angyal hookozása közben
Viszont meg lehetne bolondítani a Master level pályákat kb úgy mint az empowered demon ki-be kapcsolási lehetőségnél hogy lehessen spirit
Tudom mazochista állat vagyok -
kabalababa
tag
Bár nem engem kérdeztél, és Synthwave se vagyok 🙂 , de én ebből a listából választottam ki magamnak, hogy majd mit vennék, ill. a topikban is rákerestem a billentyűzetre, ahol jókat írtak róla.
Szóval ezt néztem ki, ami mechanikus, barna kapcsolós.
De tény, ez nincs az alza kínálatában.
Természetesen, az ő véleménye a mérvadóbb, jobban ért hozzá, mint én, mivel még én is vásárlás előtt állok. 🙂 -
Segal
veterán
A magyar kiosztás és a jó az nagyon ritkán barátkozik egymással
Viszont elnézve aaz alza kínálatát ebben az árkategóriában szerintem a Hama uRage M3chanical-t válaszd. (Viszont az MM-ben olcsóbb)
Ez mechanikus, magyar kiosztású inkább belépőkategóriás, de még mindig jobb mint a kamu mecha billlek.
Azt döntsd el még hogy TKL bill-t szeretnél e (nincs rajta numpad) vagy teljesértékűt, fontos e a machanikus kapcsoló stb. -
Segal
veterán
Van egy bizonyos csoport aki erre gerjed hogy minél gyorsabban végigrohanjon 1 adott játékon. Persze ennek is millió műfaja van pl hogy kihasználod a játék hibáit vagy nem, felveszed e a dolgokat stb.
Doomnál pl már csináltak csak pisztollyal mentek végig kihívást meg millió más hülyeséget.
Ez kívülálló emberneek hülyeség, de ha 2 hasonló gondolkodású ember találkozik akkor nagy az egyetértés. Előbb-utóbb biztos meegtalálja akit keres.
Engem sem szoktak érteni a steam díszitgetéssel a haverok amikor 0 díszitgetéssel is ugyanúgy futnának a játékok...
Az UV meg ugyanúgy áll ahogy az elmúlt pár napban. Most nem is nagyon volt időm játszani az elmúlt pár napban. -
Segal
veterán
szerintem nem lehet
Viszont egy kis ON is.
Az egyik challange hogy játsz végig 1 küldetést ultra nightmare fokozaton
Remélem jövőhéten nem ez lesz mert akkor lehet bukok 140-150k xp-t
Mert ebben az esetben a már megkezdett ultra nightmare játékomat kéne folytatni ami jelenleg instant halált jelentene a második pályán (dlc óta nem is gyakoroltam) és utána megint vergődhetnék az első pályán...
Szóval ez a challange ezen a héten nekem kimarad(mondjuk értelme sem lenne amikor hetek óta kész az event...)
-
Segal
veterán
Igazad van nekunk
Nekem is ez a gondom uv szinten. Az nem szorakoztato hogy imadkozni kell az arena harc masodik feleben hogy had maradjak eletbe
Ez elsore persze meg felallok a padlorol es kuzdok tovabb de a sokadik probalkozas utan mar inkabb bosszanto.
Foleg hogy semmi sem jar erte.
Nightmare szinten legalabb jarna 3 hatter, ultra nightmare szinten meg a podium es a Slayer skin, de uv szintert semmi. -
Segal
veterán
-
Segal
veterán
A többség simán megcsinálható battlemodban pusztán azzal hogy játszol, de minimum 2 szopató acsi van amit nem könnyű megcsinálni
Én is kerülöm a battlemod-ot amikor csak lehet.
Event elején szoktam rámenni a 7 win-re mert akkor jól jön az xp hogy felszabadítsam a skineket. Bár ezt sem kéne mert így mindig megvagyok kb 3 nap alatt és ugye lenne rá több mint 1 hónap. Readásul a végén mindig van dupla xp-s hétvége is (most is az lesz), de valahogy szeretem gyorsan letudni. Most is be van már készítve az 50k xp
Csak jó boostereket kell találniMióta rátaláltam erre az osztrák srácra... Brutál hogy mennyit játszik
(csak az angyalos skin óta aminél előttem a betartalékolt 50k xp-t ő egyedül majdnem 40k xp-t adott...)
Viszont ha nem változik érdemben a battlemod akkor lehet teljesen hanyagolni fogom vagy max az 1 win challange és meglesz a kampányból is az xp. Sietni nem kell.
Meg ahogy egyree inkább gyúlnek a skinek egyre kevésbé lesz érdekes egy századik pl a marauderre... (főleg ha mondjuk nem is tetszik az új)
A kampánnyal meg az a bajom hogy hogy a dlc-ben ez az erős kezdéssel ellehetelenítik hogy az ember begyújtsön 1-2 extra életet ami az 1-1 szopós helyen jól tudna jönni. Most is épp elakadtam UV dfokozaton 1 arénában és nem érzem a késztetést hogy huszadszorra is bemenjek meghalni...
Na ide jól jönne 1 extra élet, amit az alapkampánynál meg is lehetett oldani (bár ott igazán az utolsó 2 pálya volt a durva) itt viszont nem. Vagy átjutsz életvesztés nélkül vagy próbálkozhatsz az örökkévalóságigCME: Nem azzal van a baj hogy vért izzad, mert az volt pár helyen az alapjátéknál is hanem a lelkesedéssel. Az alapjátéknál, egyből indította újra és próbálta megtalálni a helyes utat a győzelemhez, itt meg látszik hogy unottan próbálja letudni az egészet. Legalábbis szerintem.
B_Csaba: Egyrészt a fegyverváltást, másrészt meg hogy mi ellen melyik fegyverrel meg. Lényegében csak a cacodemonnál és a maraudernél támad a megfelelővel. Bár előbbit már lényegesen egyszerűbb lenne a ballistával.
-
Segal
veterán
Pisti?
Na jó még mindig rossz volt nézni a kőszködését, meg hogy nem is igazán jön be neki...
Jó lesz nekünk a waterdaca stream isMás
Most ugye megy ez a masterlevel-es event ami egész véletlenül pont a következő "skines event-nél) fog véget érni.
Remélem ez annak a felvezetése hogy akkor legalább 1 master level pályát aktiválnak majd, mert jó ez a dlc, de azért lényegesen kevesebb tennivaló van benne mint a sima alapjátékban. Az acsik is akár 1 nap alatt megszerezhetőek, a nehézséget lehet egy kicsit durvítani ha a kezdőszinten végigvitte a játékos, de kb ennyi.
Itt most ugye nincs millió extra megszerezhető dolog, meg battlemod-os acsi, esetleg praetoreos küldi hogy harmadszorra is végig "kelljen" játszani stb.
Itt végigtolod, megszerzed a gyűjtögethető dolgokat, esetleg az extra life módban végigtolod hogy meglegyen az összes acsi és tényleg max a nehezítés marad -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Feleennyiért is verycsodás lesz; észszerűtlen ez, de nyilván van bőven olyan hely, ahol nem számít az a koszos 9 kiló. Csak a procin és a lapon (úgy tudtam, hogy ROG lesz, lol...) meg lehet spórolni 350 ezret, és játék szempontjából kb. ugyanott lesz a cucc. De a vicc, hogy egy ilyen konfighoz játékvizet vesz, nem valami Alphacool/EKWB épített vizet, esetleg ultra high-end Noctua léghűtést..
Meg 128 GB RAM...ha nem komoly CAD/3D vagy valami efféle felhasználásra vette, (a procival egyetemben), ergo munkaállomásnak vagy virtuális gépeket futtatni, akkor bizonyosan állítható, hogy több pénze van az illetőnek, mint agya.
Ha meg munkaállomás, akkor miért ROG, miért nem pölö Supermicro? Mondjuk az ember először ATX-es házat nézett az E-ATX-es alaplaphoz, a vinyó is csak 4 TB-os, szóval minden lehetséges..
-
Segal
veterán
Gondold ide a billentyűzetet meg az egeret
Viccet félretéve egyszer egy Shroud videót néztem. Hiba volt mert utána én is kipróbáltam és kiderült hogy SOKKAL gyengébb vagyok
-
Segal
veterán
Most értem haza melóból, azt sem tudtam hogy most ezzel játszik, de elnézve mit küszködött abban az arénában ahol feladta a dolgot, meg amit már megírtam hogy szerintem baromira felkészületlenül állt neki a lényegesen nehezebb folytatásnak vért fog izzadni mire végigjátsza.
Én azon sem lepődtem volna meg ha egyszerűen nem folytatja. Nem láttam rajta a lelkesedést az első streamnél -
Segal
veterán
Nekem Urdak tetszik a legjobban kinézetileg és játékmenet szempontjából. Na pont nem a platform részek hanem a harcok végett.
Látszik hogy brutális időt szenteltek (ott is) a pályatervezésre.Közben rátaláltam már a Hell in Earth és a Super Gor Nest Master level lehetőségre is.
Biztosan apránként adagolják majd a tartalmakat
Plusz skineket is találtam még, de max spoilerként osztom meg
[kép]
[kép]
[kép] -
Segal
veterán
Engem is csak az mentett meg hogyx én 14-el érkeztem. Az utolsó körig minden szzép és jó volt, de ott a második spirit ölése közben egy kis oldalazástól megszakadt a kapcsolat a fegyver és a spirit közt és naaná hogy az erősebb démonba tudott visszaköltözni...
Annyira szétestem abban a pillanatban hogy kb fél percen belül vesztettem még 1 életet.
Akkor próbáltam én is lenyugodni és higgadtan folytatni hogy nyugi van még bőven életed és 1 szemét spiritet kell leölnöd és vége
Viszont ha én is a határon mozogtam volna az életmenyiséggel, akkor lehet bebakizom az extra para miatt.
Néztem Draqu UN videóját és egyszerűen nem hittem a szememnek amikor annyira lesebzi a pain elemental hogy 1hp-ja marad (ugye ha meghal az egész végigtolást veszti) ő meg nagy nyugodtan bemegy a tab menübe állítgatni a rúnákat olyan nyugodtsággal mintha semmi tétje nem lenne a dolognak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Automata kávégépek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged