- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Azt hozzátenném, hogy a minimális gépigényként megjelölt konfig szerintem erősen karcsú hozzá, 512Mb-tal is lassú néha, nemhogy 384-el. Az 1,5Ghz P4/1500+ Athlon XP procit sem érzem még elég erősnek, bár a fene tudja. Végülis már egy 2000+/512Mb/ti4200 gépen lehetett vele játszani, annál gyengébb masinán nem próbáltam.
A kiegészítőt még nem próbáltam ki. Egyébként miért ne lenne szerver, végülis az a 4 ember nem olyan kevés, ha csak pár haver akar lövöldözni egyet. Aki gyalogosszázadban akar masírozni, vegyen Battlefield-et. Ami nekem pl. nem tetszik. Q3-ban is (igaz, csak single, nem multi) tetszett az 1:1 is, nem rossz az. -
Fáraó
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Indítottam egy multiplayert és tényleg csak max 4 fő... Ami viszont meglepett még így is, van csak Doom3 szerver -és még több RoH szerver- a neten és játszák is. Kevés a multis pályák száma -official-, kb. 6db. Ezekre már nem emlékeztem. Amikor a haverokkal toltuk nagyon jót ökörködtünk vele, fel se tűnt hogy csak 4-en voltunk. Folyamatos ökölharc volt ált
!
A lámpa meg a sötét nekem nem annyira gáz, így nagyon jó és félelmetes -sötét szobában. Szvsz így páratlan játékélmény!
A gépigényben sztem se volt sok -kicsi pontosítás, hogy 1500+-os proci meg 384RAM kell neki-, de először a régi gépemmel -adatok- nyomtam végig ahogy mondtad 800X600 Med-en és úgy is szép volt.
A kieget majd a végigjátszás után teszem fel.
Örülök hogy elmondtad a véleményedet és megnyugtattál hogy ez egy igenis jó, sikeres játék, érdemes vele játszani és nem kell feltétlenül leszólni. -
Dilikutya
félisten
Nem bukott meg. A magazinok hajlamosak valamit már azért lehúzni, mert pl. nincs, vagy csak alig multiplayer. A Doom3 már csak a név miatt is sikerre volt ítélve, és mégha az nem is lett átütő, de szépen teljesített, ha az eladásokat nézzük, és sokaknak tetszett is. Nekem személy szerint annyira nem, mert egy idő után unalmassá vált.
Ami tény, hogy az alapjáték nem sok lehetőséget kínált a társas öldöklésre, mindössze néhány szereplős death match mód van benne, úgy emlékszem, ez az, amit a magazinok nem toleráltak. A kiegészítő úgy tudom, erre a hiányosságra is rágyúrt.
Sokaknak az sem tetszett, hogy a játékban szinte mindig koromsötét van. Ezzel én sem igazán tudtam megbékélni, a lámpa/fegyver örökös variálgatása is inkább idegesítő. Nem igaz, hogy egy elit kommandós nem képes fél kézzel fogni legalább a pisztolyt, vagy körbetekerni a lámpát és a fegyver csövét szigetelőszalaggal, ha nincs más. Nem mintha az a lámpa túl nagy segítség lenne
. Lehetett volna jobb játék is, mint amilyen.
A játékmenetével tulajdonképpen nincs igazán nagy gond, amolyan oldschool öldöklés, mint a Doom 1-2 is voltak, a gond az, hogy sokan, akik játszottak a harmadik résszel, sok ilyen játékot láttak már. Még én is az első részén szocializálódtam
.
A gépigényt is sokan szidták, holott szerintem annyira nem volt vészes. 2004-ben 512Mb RAM, egy 2.4GHz-es P4, vagy valami hasonló erejű Athlon XP már nem került sokba, pláne használtan, és egy 128Mb-os ti4200-őn is lehetett már 800*600-ban szépen játszani, legalább közepes beállításokkal normális fps értékek mellett. Ma pedig már bőven túlnőtt a követelményeken minden alkatrész, amit kapni lehet, persze a Quake Wars valószínűleg jóval nagyobb gépigényt kap majd
. -
Fáraó
őstag
Végre meg tudtam venni ezt a játékot, feltelepítettem és újra végigjátszom, de most megvan a kieg-je is
, azt most először végigtolom.
Az lenne a kérdésem hogy miért nem volt sikeres ill. miért szidták és állítólag ''bukott meg'' ez a játék?
Szvsz nagyon sok magazin lehúzta és nagyon sokan mondták rá hogy nem teljesített jól. Pedig nekem nagyon tetszik, csak a véleményekre lennék kiváncsi -még így hosszú évek távlatából is-... -
M@trixfan
addikt
Egy kis segítség kellene! Keresek egy doom 3 trailer videót. Régebbi videó, ingame jelenet volt felvéve, talán az E3-ra készült de nem vagyok biztos benne. A lényeg a videó ZENÉJE. Tulajdonképpen az E1M1, azaz ''At Doom's gate'' feldolgozás. Nem szintetizátor vagy midi egészen, hanem inkább instrumentálisabb gitárzene megy alatta szólóval. Az a szám kellene vagy a videó. A zenei feldolgozások között ez a legigényesebb. Köszönöm.
-
mazda626
addikt
Sziasztok! Lenne egy problémám a DOOM 3-al! Felrakom, el akarom indítani és az alábbi üzenetet kapom: ERROR: DLL extraction to fs_savepath failed
Error during initialization
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
Mi lehet ez? Idáig sohasem csinálta. Egy MSI 6600 256MB-on irkálja ezt ki. -
Fecdzo
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék Doom 3 témát a windows xp hez. Nem nagyon találok sehol. Nem tud vki segíteni hol keressek? Vagy van itt valakinek, hallott vagy látott már vki ilyet? Örülnék egy linknek!Köszi! -
nem_tom
őstag
Hy all!
Nemsoká kölcsön kapom a haveromtól a doom3 -at és sokan mondják, hogy nagyon f@sza game. alig várom.
-
rlazol
veterán
sziasztok,
Tudnátok segíteni? ehhez [link] hasonló screenshotokra lenne szükségem a DOOM-ból vagy bármelyik FPS-ből. A lényeg, h zárt térben legyen, lehetőleg sok vérrel, világosan. 800*600 vagy nagyobb felbontásban.
És szükségem lenne a vezérlőpultra is...
Nagyon fontos lenne... előre is köszönöm! -
Müge
tag
Sziasztok
Most kezdtem a játékot, még nagyon az elején tartok ( Alpha Labs ).
A kérdésem az lenne, hogy végig ilyen lesz, tehát szűk folyosók, sötétség, meg bázison bolyongás?
Milyen helyszínek lesznek még benne?
Üdv
M -
Lager
tag
ÜDV, nem tudja valaki, hogy az eax hd 5.0-át, hogy lehet bekapcsolni a doomban? Nekem csak az eax 4.0-át rakja ki lehetőségként valamiért

X-Fi hangkártya 1,3 driver. -
Zoltán
őstag
Olvastam itt, hogy a 4.8-as beta catalist a legjobb a Doom 3-hoz, ha ATI kártyád van. Kérdésem: ez igaz a végleges/hivatalos 4.8-as catalistra is?
Köszi! -
peterszky
őstag
megvettem a játékot, így végre a multit is ki tudtam próbálni
sztem nagyon hangulatos ( elég sok forrás szídta ) -
peterszky
őstag
vennék Doom 3at [link]
-
Cicero
őstag
Hello. Feltettem a Doom 3-at és akármit csinálok ezt dobja ki. Már Daemon Toolsal is próbálkoztam, de sikertelen

using ARB_vertex_buffer_object memory
using ARB2 renderSystem
found DLL in pak file: C:\Program Files\Doom 3\base\game00.pk4/gamex86.dll
copy gamex86.dll to C:\Program Files\Doom 3\base\gamex86.dll
ERROR: LoadLibrary 'C:\Program Files\Doom 3\base\gamex86.dll' wants to load 'C:\PROGRA~1\DOOM3~1\base\gamex86.dll'
ERROR: couldn't load game dynamic library
Error during initialization
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
Mi lehet a baja? -
kovacstibor79
aktív tag
Hali!
Egy kis help kellene. Miért van az hogy ha a beállításoknál feljebb veszem a minőséget akkor homájosak lesznek a feliratok? -
Dilikutya
félisten
Unalmas hétköznapok a Doom világában: [link]
. -
Dilikutya
félisten
Elkészült a Doom1 mod: [link]. A képek alapján érdemes feltenni, jól mutatnak a régi pályák modern köntösben.
-
Kiskokó
veterán
Helló ! Gondoltam felrakom újra a Doom3-at megtörtént aztán megyek mendgélek és kiirja hogy a ''doom 3 hibát észlelt ezért leállt'' de ezt már többször is kiirta ! na de miért ?? Help
Köszi
Üdv Djsaabe -
Sabre
őstag
doom3 sztem 7800-ra lett optimalizálva :Đ
1024 ultra high és 16x aniso és megy pöccre nem esik le az fps :Đ -
d3rad
tag
Vki HELP SÜRGŐS!!! Szóval már egy ideje nyomom online a Doom 3-at, méghozzá az EMZ 1.1-et, nagyon király, a pályák, minden. DE lenne egy kérdésem. miért nem tudok olyan nagyokat rocketjumpolni, meg ugrálva haladni, mint a többiek?

Rocketjump nélkül majdhogynem nem érek semmit. Hiába próbáltam, nem birok akkorát jumpolni, nem tudok olyan gyorsan haladni. De a németek olyan nagyokat jumpolnak, meg ha ugrálnak, akkor kegyetlen gyorsan haladnak. Valaki lécci
-
svani
tag
Hi!
A problémám az,hogy baírtam a ''noclip'' cheatet és nem tudom megszüntetni.
Valaki írja meg,hogy lehet kilépni a csítből!
Kösz! -
kovsol
titán
megtaláltam már köszi

[Szerkesztve] -
kovsol
titán
hali
valaki el tudja mondani hogy tudom lefutatni a timedemot ? -
LOTR
addikt
én meg úgy játszottam végig a játékot, hogy nem játszottam a csirkeboxolós játékkal
(vagy inkább pulyka, mivel ha jól emlékszem turkey puncher vagy mi)
na asszem most ki is próbálom
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Duck Doom Deluxe: Bővebben: link. Nagyon komoly
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zabla
aktív tag
srácok az mitől lehet, hogy nem engedi bekapcsolni az anti-aliast a roe?
illetve engedi beállítani, viszont nem nagyon veszem észre, hogy be lenne kapcsolva
-
overclk
tag
Tekinettel arra, hogy Quake 4 a Doom 3 engine-t fogja használni végeztem pár mérést a Benchemall-lal. Az adataimnál szereplő konfiggal 1024-ben Medium Quality-n 106,2 fps-t sikerült elérnem, amivel elégedett vagyok mert a céljaimnak megfelel, viszont azzal nem, hogy hiába teszem le a felbontást 800x600-ra vagy a minőséget Low-ra szinte semmi plusz fps-t nem kapok... Lehet, hogy CPU limitált a játék?

-
SummerMoris
tag
Kösz mégegyszer mindent, tényleg Soul Cube kellett neki!!!
VÉGE A JÁTÉKNAK
( -
Type-R
őstag
válasz
SummerMoris
üzenetére
Akkor a Cyberdemon-ról van szó, őt úgy kell megölni, hogy a kis szörnyeket megölöd, és amikor a Soulcube feltöltődik akkor azt veted be a nagy dög ellen, és ezt addig csinálod amig meg nem el nem pusztul.
-
d3rad
tag
válasz
SummerMoris
üzenetére
Ez a főellenség lesz. Lényeg, hogy 4x soul cube után megfekszik, amig feltöltődik, addig pedig a lávából kimászó szörnyekkel foglalatoskodj (pl plasma-val). Egyébként nagyon könnyü kikerülni a rakétákat.
-
SummerMoris
tag
Oh Oh!
Ettől féltem, hogy ezt fogjátok hinni hogy erről a szörnyről van szó, de ezen már túlvagyok és rájöttem!Azért nagyon közsi hogy ezt is leírtad!
Ez már az a szörny ami 2 lábon ál, nagyon magas, és rakétalövővel támad rám, és ha egy kurva nagyot belémlő akár le is esek a lávába aztán kampec...
Na őt kéne valahogy megölnii!
Tudod már kiről van szó? -
Type-R
őstag
válasz
SummerMoris
üzenetére
Ha ez az a szörny ammi a pokolban van, akkor úgy kell csinálni, hogy van 3 kis repülő valami, amik világitanak, ezek a szörny szemei, ezeket ki kell lőni, majd a szörny feje felett megjelenik egy kék gömb, ebbe kell bele kell lőni rakétavetővel. Ezt addig kell csinálni amig meg nem döglik.
-
SummerMoris
tag
Helló!
Please help me!!!
Elakadtam. Ott tartok ahol van egy bazi nagy sörny és a PDA szerinti feladat, hogy Destroy the Hell Hole, már vagy félórája lövöm azt a barmot és nem akar meghallani és nem tudom miért!!!
Hogy kell?
ELŐRE IS THX
-
Valaki nem tudjka, hogy hol lehetett -egy weboldalon- teszt, ahol valami olyasmi jött ki, hogy high-on gyorsabb a Doom3....

rover623.tar.hu.. MEgvan!

[Szerkesztve] -
Digital
addikt
Megnéztem a Doom film bemutatójátBővebben: link ,és így első látásra nem nagyon tetszik
Hasonlít a Kaptárra! -
LOTR
addikt
hi
kellene egy kis segítség
a delta labs sector 2a pályán található egy ajtó egy számzárral, mögötte ott a BFG, hogyan tudom kiszedni, mi a zár?
ezen a pályán van először bfg-hez ammo, és a végén egy teleport is van - szintén először
talán vki emlékszik még rá
köszi -
sube
aktív tag
Ezzel is megbirkozik a csaj a reklambol aki a furdobe viragokat rajzol a csempekre? Bővebben: link Vagy ide vmi suroloszer kell?

Ez meg megakart tamadni itten: Bővebben: link
Ui: ha vki felismeri az utobbi kepen levo helyszint, (itt jonnek eloszor ien pokicak) mondja mar meg, hogy kell tovabb menni, mer nem jon a letra ott jobb oldalt
-
sharpapa
senior tag
A címből már azt hittem, hogy a Doom 3 folytatásáról van szó...

[Szerkesztve] -
HolloW
senior tag
Bővebben: link
Számomra rejtjeles hiba üzenet . -
HolloW
senior tag
Valaki elmondhatná, hogy müködik ez az alpha mod, mert nekem nem sikerült beüzemelni. Ugy csinaltam ahogy írta. Bemasoltam a pk4 fájlt a base könyvtárba és kész.
Aztán ''spawn char_marine_shield'' és kidob a főmenübe... help
( sima doom3 ról van szó )
[Szerkesztve] -
d3rad
tag
Level 2 - Erebus dig site
storage locker 029 - 516
storage locker 028 - 516
Level 3 - Erebus labs
storage locker 105 - 769
a super shotgun és acces card vitrinje - 428
Level 4 - Erebus control
storage locker 408 - 937
storage locker 407 - 937
Level 6 - Erebus station
storage locker 034 - 134
storage locker 035 - 134
Level 7 - Phobos labs - sector 1
storage locker 042 - 714, 398, 591. Mindet be kell írni ahhoz, hogy kinyíljon az ajtó! A sorrend nem számít.
Level 8 - Phobos labs - sector 2
bridge code: 281
Level 9 - Phobos labs - sector 3
storage locker 009 - 492
Level 11 - Delta labs - unknown
storage locker 116 - 634
storage locker 117 - 634 -
Somydemy
senior tag
üdv.
Segitséget kérnék.!
Haver elakadt a 3. Pályán a KIEGÉSZITŐBEN, és valami kód kellene neki amit nem talál sehol a pályán.
A kód valami ajtóhoz kell !!!!
szóval valaki beirhatná ide .
Kösz -
C$iPE$Z
csendes tag
ahhhhhhhhhhhhhhha, nem tudom, bocs
-
C$iPE$Z
csendes tag
Ressurection of evil-ben? Ha tudok segítek, utánanézek, de a chatlandben, nem 1Xerűbb?
-
Somydemy
senior tag
üdv.
Segitséget kérnék.!
Haver elakadt a 3. Pályán a KIEGÉSZITŐBEN, és valami kód kellene neki amit nem talál sehol a pályán
szóval valaki beirhatná ide .
Kösz
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
Lord Zero
üzenetére
Ezt hívják párhuzamos kommunikációnak
Tegyük azt hozzá, hogy a Doom3-ban, a Far Cry-ban és a GTA-ban sem a gondolkodás, hanem a lövöldözés a lényeg. Épp ezért játszik a sok szófosó kicsi is velük, márpedig ők generálják a topikok nagy forgalmát. A Splinter Cell merőben más stílus. -
Dilikutya
félisten
-
Xelo
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
ez azért van, mert elvileg az FPS játékokra van a legnagyobb igény.. a legtöbben azt kedvelik, és abból a legjobb a felhozatal... ha az emberek ezt a bújkálós, mászkálós, faloncsüngős titkosügynökös cuccot legalább annyira szeretnék, mint az FPS-t, akkor tuti hogy ott is annyian lennének...
-
Lord Zero
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
csak csínyján a szavakkal
valóban túl nyílt volt a kérdés, ebben igazad van, de a máglyára küldést ne hamarkodd el
doom3, gta-sa, far cry, mind sok-sok ezres hsz-t megért topicok, míg pl a sc: chaos theory topicban, mióta megjelent a game, lézeng vagy 4-5 árválkodó hsz.
nyilván azért, mert ezeket a remekbeszabott játékokat sok ezren kilószámra megvették, rögtön a megjelenés napján, a scct meg kutyának sem kell, ugye?
szerk: mennyire hiteles ez?
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Hogy az a fránya gyúmhárom, meg a dzsonkarmakknak is jöjjön az anyjára csuklás, hát hogy képzeli, hogy a játéka kéri a serial-t, hát a rák egye meg. Felháborító, petíciót fogok benyújtani, hogy soha többet ne kérhessék a serialt!! Milyen dolog az kéremszépen, hogy kínkeserves 5kb/s -el lerángatom nagynehezen dc-ről ezt a retket, erre az meg hálából (fene a ganéj mamáját) kér egy serialt. Mivé fajult ez a világ, egyesek mit nem merészelnek megengedni maguknak.
Az vicces, hogy egy erősen warez-szagú kérdésben egy moderátor linkeli (Bővebben: link), hol kérdezze meg, ahhelyett, hogy közölné vele, ilyen kérdésekkel az sg-re menjen
[Szerkesztve] -
d3rad
tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Sztem nagyon király lenne!
A Resurrection of Evil-ben tök jó pályák vannak! De az alap Doom 3-ban is játszottam már haverommal és tök jól szórakoztunk, egészen más, kicsit furcsa, de tök állat volt egymást irtani a sötétben!! -
killerjohn
addikt
UP and please ! (a kérdésem nem csak Doom3-ra vonatkozik, UT2K4-hez is szívesen veszek tippeket)

-
killerjohn
addikt
Hali !
Egy buta kis kérdés : nincs véletlenül vmi hely, ahol összejönnek a Doom3-at játszani vágyó emberek ??? Magyarul: nem tudok senkivel sem játszani, és szeretnék! Hüpp.

-
AMD-s
tag
Kaptam egy Doom Classic modot,de nem indul el mi lehet az oka?A játékban szerepel a modok között,rákattintok,elindul és a beállítások után lefagy? Van ötlet?

-
snt
senior tag
Resident Evil

Ressurection of Evil a címe
Hát olyasmi volt mint az alap, kicsit feldobta a duplacsövű és a Gravity Gun vagymicsoda, amivel eltudod kapni a cuccokat és dobálni
Jó volt, talán még egy picit hangulatosabb is mint az alap Doom3.
Szerk.: Én meg az előző hsz-embe a COD: UO -et írtam el, szal nem OU, hanem UO
[Szerkesztve] -
Mazka05
őstag
Nah kijátszotam! Szerintem kuv@ jó volt nekem nagyon bejöt föleg a hangokat találták el...vá és szerintem az elején volt a legparásabb!
normál szinten mentem de néha néha még itt sem volt zökenő mentes..Igaz kicsit későn játszotam ki de mind1...
Lehet hogy végig viszem a kiegészitöt de most nem hiszem mert bőven elég volt ennyi para is... 
[Szerkesztve] -
q13579
senior tag
Hello
Hoogyan kell kiiratni az fps értéket ??? -
pofa
tag
Oké én még ilyen végigjátszás leírást nem láttam de így menni fog köszi.

-
bitmad
aktív tag
DOOM3 végigjátszás: Bővebben: link
DOOM3: Resurrection of evil végigjátszás: Bővebben: link -
pofa
tag
-
AGE-T
őstag
Üdv Társadalom!
A Resurection of Evil-ben, asszem harmadik pályán van egy olyan rész ahhol, összecsapódó betontömböktől nem bírok tovább menetelni. Mi a titok kulcsa?
Thenx!
-
alapjáték? Arra már nem emlékszem... Esetleg végigjátszást itt keress:
Doom3World.hu:
Gameronline:
Más most így nem jut eszembe..
-
pofa
tag
hali segítsen már valaki mert nem tudok tovább menni ! az első vonatos pálya nemtudom, hogy van e több de sacolom hogy igen, na mindegy beáll a vonat,halom embert meg kell őlni aztán fel az emeletre és szokásos computer monitoron kapcsolni valamit, de itt van először kód a monitoron ?!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
. Lehetett volna jobb játék is, mint amilyen.
, azt most először végigtolom.