Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
openglt nem kell telepiteni, az a videokari driverrel jon alapbol...
a homalyos kep lehet hogy elallitott driver miatt van. nezd meg hogy a texturaminoseg es a textura filter minosege milyenre van beallitva. -
cromex
aktív tag
az OpenGl-t külön kell telepiteni a doom-hoz?
-
sakto
őstag
hi! a hell szinten van egy bazinagy szörny és jönnek ki belöle ilyen világito izék és már vagy félorája lövök majd szaladok! hogy kell kinyirni?mit csináljak vele?
-
birno
addikt
Lenne még egy hülye kérdésem.
A monitoroknak is van külön driverük? -
birno
addikt
Hello mindenki!
Mitől lehet az,hogy egy xp újratelepítés után a Doom 3 teljesen homályossá vált mind a menü mind maga a játék,természetesen a játékot is újra telepítettem,de ez sem vált be.Minél kisebb felbontásba van annál rosszabb(bár ez nem meglepő
),de eddig 640*480-asban is tiszta volt a kép.A többi játék tökéletesen fut csak ez az egy szórakozik.Mi lehet a baj? -
8472
aktív tag
Sziasztok.
Elakadtam a Monorail pályán, amikor ki akarom nyitni az airlock junctions-t, akkor kér egy kódot. Meg tudná vki mondani a kódot vagy hogy hogyan lehet hozzájutni? -
Frigo
őstag
-
Suliro
senior tag
Nektek hogy megy a Doom ? Nekem 800*600-ban Medium Quality-n rendesen megy. A konfigot láthatjátok a személyes adatoknál. Nem rossz a game, a grafika király!
-
cromex
aktív tag
UppppPP!
-
cromex
aktív tag
_default material not found
Opengl Shutdown
Mi a gyik van ezzel?
már minden driverrel probálkoztam, de mindig ezt irja ki! radeon 9600asom van...
kössz a segítséget
-
Digital
addikt
UP! # 171 Playware.hu-t próbáltam már

[Szerkesztve] -
A magyarosítást v.mejik doom3 portálról v a gmiki oldaláról is leszedheted meg kb még 150000000 helyről.A game végig sötét mint állat és szerintem sem szürkeálománysorvasztó a nehézsége.Az utolsó két főmonszta kicsit szívósabb de nem beszarni....Szerintem érdekesebb ha nem írják le lépésről lépésre mit csinálj......
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Digital
addikt
UP!
-
Digital
addikt
Hali! Elakadtam az ''alpha lab 4''-en,ott ahol forog az a bizbasz a levegőben,valami hídnak nézem! Hogyan lehet átjutni? THX
-
Blue Eagle
őstag
Sziasztok! Még mielött kialudna fénye e topicnak, lenne egy gázos kérdésem. Tegnap feltelepítettem, de sajna nem indul, ill. indul, csak a kép... olyan, mintha egy ''ősrégi'' 32MB-os TNT2-n futtatnám: teljesen fehér, és alatta haloványan sejtődik néhány részlet. Driver, DirectX jó lehet, mert: 3DMark 2001: 13258; 3DMark 2003: 3252. más játék simán megy. Aki találkozott már ilyennel, vagy van ötlete, kérem válaszoljon. Ei köszi.
-
pabadam
aktív tag
Durván leáldozóban van a csillaga ennek a topiknak..Na nem mintha csodálkoznék rajta.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr

Az igen..
Azt a szöveget hallottam,de a Seekerek (gondolom ezek a világítós izék)megdeglenek ugyan a shotimtól,de aztán újratermelődnek 3mp múlva..
mod:nna.Seekerek lelövöldözve,ezután a Guardian egy 4-es BFG-t kapott a hátába.Nem díjazta.Nagyon nem.Meghalt..
Kaptam egy soul cube-ot,megyek tovább
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Ekkora csalódást,mint ez a Doom3..Unalmas,rövid,és egyáltalán nem szebb,mint pl a Painkiller,ami röhögve 200fps-el fut,és legalább változatos

De vissza a dúmhoz.3 nap alatt végigtoltam.Illetve majdnem.Gyanítom hogy a főgonosznál járok..Nagy szörny,fölötte 3 repkedő világító izével,lövök BFG-vel mindent,és semmi hatás.Már fél órája ezt játszom,és kezd unalmas lenni,helpmí
-
Gergello
addikt
azt vkimeg tudná mondani, hogy : hallotam olyan patchről, hogy rárakja a fegyverre a lámpát és nem kell váltogatni- na so, hogy ezt honna lehet letölteni....?
-
Torry
addikt
Nem jön valaki multizni egyet?
1vs1-et? -
myrra
senior tag
nincs húzva semmi?
ill milyen catalist van fent -
Digital
addikt
Hali
Elkezdem nyomatni a játékot (3 lemezes verzió,és nem boltban vettem
),de 1-2 percenként kifagy! Mi lehet a gond? -
deedee
őstag
hááááát...én kissé csalódtam a gémben....Addig oké,hogy jó a grafika és párszor alsónadrágot kellett cserélnem,pedig nem ez volt az első horror amit játszottam...De a 6. pálya után már kissé unalmasak az állandó szűk folyosók és a sötétség.semmi komoly feladat nincsen,csak a fegyver és a lámpa állandó csereberéje.../a komoly feladatot nem a szörnyek kiírtására értettem,mert az oké,néha eléggé izzasztó.../Pillanatnyilag inkább a far cry-t játszom mégegyszer...
-
myrra
senior tag
nekem korrektül megy
-
pabadam
aktív tag
Valaki tudna segíteni?
Nem engedi a játék, hogy 4x-es Antialising-nál többet tegyek fel. -
Type-R
őstag
Eddig ennyit:
''A két napja bejelentett Doom III kiegészítő (melynek alcíme Resurrection of Evil) végre kapott egy hozzávetőleges megjelenési dátumot. Ez pedig nem más, mint 2005 első negyedéve. Egyébként akkorra datálják az alapjáték Xboxos változatát is. Aki nem hiszi, az látogasson el ide.'' -
ciao
senior tag
valaki hallot már valami konkrétat a kiegészítőröl?
-
myrra
senior tag
rájöttem hogy ott van az ende.
minden jól van beállítva a játékban?
pl grafikai részletesség, felbontás?
a 9800pro sokkal erősebb egy 9600xt-nél szóval azzal nem lehet gond -
anaqer
veterán
Ha szívni akartok - Bővebben: link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tony83
csendes tag
hali!!
segítsetek!!
gef4ti-ről 9800pro-ra váltottam
minden ok, csak a doom3 1000* szarabbul néz ki az atival mint a régi ti4200-vel
tud erre valaki megoldást? (esetleg egy jó driver?)
érdekes, hogy a haver 9600xt-jével teljesen jó a graf. , pedig ua. drivert használom... -
Lojka
csendes tag
Szevasztok! Megtudnátok mondani nekem hogy honnan lehet letölteni Coperative mod-t Doom3-hoz?
-
myrra
senior tag
hi.
az lenne a kérdésem hogy ha ezt a második brutális állatot is megölöm akkor kb még mennyi van hátra a játékból? -
Frigo
őstag
Bejelentették a kiegészítőt: Doom 3: Resurrection of Evil
bővebb infók itt:Bővebben: link -
TakkerX
aktív tag
a soulcube igen az!azzal kell lenyomni!5-6szor ráereszted és vége.egyébként az előző szörny amit irtál csak akkor sérül amíg azokat a baszokat megidézi!
Nekem is lenne kérdésem:
amikor el kellene küldeni egy segélykérő jelet kb a felénél akkor a rádiós basznál egy kopasz arc bepofázik videon keresztül hogy el ne küldjem a jelet,mert nem tudjuk még mivel állunk szemben és ne hívjak a marsra mégtöbb embert meghalni,stb,stb...
Na kkor ez most lényeges hogy elküldöm a segélykérést vagy sem? én elöször nem küldtem el,végigcsináltam a játékot. Változik a játékmenet ha elküldöm -
myrra
senior tag
a soulcube az melyik? amit eldobok aztán visszajön magátol, és csak akkor működik megint ha már egypár szörnyet kinyírok? alapból asszem a q billentyűre jön elő. késes hangja van.
szóval az sem hatotta meg eddig.
tanácstalan vagyok.
vagy akkor mi az a soulcube és hogy jön elő?
igazából már vagy három hete nem játszottam vele mert meguntam hogy fél órán át lövöldözöm aztán semmi eredménye.
köszi előre is a segítségetek -
Dave0096
csendes tag
super jó játék (de a 3cd 2004-ben kevéske szerintem már a dvd a jó)

-
myrra
senior tag
császtok az lenne a kérdésem hogy a doom 3ban a van egy kis köcsög szörny amit képten vagyok kinyírni. csíttel sem!
ott tartottam hogy lemegyek valami csillén valami régi bányászhelyre asszem aztán előbb utóbb ráakadtam egy két lábon álló böszme nagy szörnyre, de nem tom kinyírni. ja ezt már írtam. legalább fél órán át lőttem a legnaygobb fegyverrel de nem hatja meg. plusz még láncfűrésszel is nekimentem vagy negyed órát.
az első ilyen nagyobb szörnyet már lekaptam valahogy, de azt is baromi sokáig lötem. de az négy lábu volt és valami repkedő izék jöttek ki belőle. mintha csak akkor sérült vaolna amikoor azok lelövése ütán egyből őt céloztam.
szóval ez a másik dög(a kétlábon járó) a istennek se akar kinyiffanni.
please help!! -
siofok
őstag
sziasztok segitség kéne.
aktiváltam a GOD módot,és szeretném most kikapcsolni hogy túlértem a kritikus részen.lehetséges?hogyan?
előre is köszi
-
aDM|RaL^
őstag
hatha erdekel valakit: Bővebben: link
-
bitmad
aktív tag
Az valamelyik korábbi pályán volt, de ne kérdezd melyikben.
Talán nem voltál elég figyelmes valahol, ezért nem találtad, vagy egy szekrényben volt vagy valahol eldugva, már nem tudom.
Tölts vissza korábbi mentéseket, egyszer csak megtalálod.
Ez egy jó nagy fegyver, ilyen zölden világító ''befőttesüveg'' a cella, ami a muníció bele.
Itt egy kis leírás a fegyverekről: Bővebben: link
Innen: Bővebben: link ha letöltöd a magyarítást, abba benne van a végigjátszás is, bár ott azt írják, hogy rakétával,golyószóróval,gránáttal folyamatosan tüzelve elpusztíthatod őked, de a BFG-vel sokkal hamarabb megvan és egyszerűbb is.
-
tobsa
tag
De nekem nincs ilyen fegyverem.Hol lehet felvenni?
-
bitmad
aktív tag
Nem értelek.
Már segítettem.
A fegyver a : BFG 9000, ez legyen nálad mikor kijön az a két nagy szörny a teleportból. Mikor kijönnek akkor a tűzgombot kb. 2 mp-ig tartod, majd elengeded a szörny felé célozva. Vigyázz, sokáig ne tartsd a tűzgombot, mert felrobban a kezedben a fegyver (túltöltődik!) -
tobsa
tag
Könnyű mondani! Segítsen valaki mert elekadtam!
-
tobsa
tag
Hi!
Nem tudja valaki hogyan lehet legyőzni a 19.Delta Labs:Level 4-es pályán azt a kettő nagy állatot? -
anaqer
veterán
Csendes UP a keresőt nem kedvelő kollégák kedvéért...
-
bitmad
aktív tag
Rájöttem, miért nem lehet nitro módban az utolsó pályát teljesíteni!
Szóval letöltöttem innen: Bővebben: link az Arena_v1.1 single map-ot (ami nagyon jó) és ott az a lényeg, hogy kapsz először egy pisztolyt és teleportálod magad egy arenába, aztán jön egy pár szörny akiket kiírtassz, és majd ha elfogynak akkor visszateleportálod magad ahonnan jöttél, ott páncél/életerő/munició/fegyver feltöltés és újra vissza az arénába újabb (több,nehezebb) szörnnyekkel. Vagyis jó kis móka, de a nitroban ha lelövöd a szörnyeket, akkor azok nem tűnnek el, és addig nem ad újabbat. Tehát ez volt a probléma a doom3 utolsó pályáján is, hogy a katlanból kijött szörnyeket ha lelőtted, akkor a program nem érzékelte, hogy meghaltak és ezért nem adott újabbakat.
Az arenában is ha megöltél egy szörnyet és még ott van a hullája akkor arra még rá kell lőni egyet, hogy eltűnjön teljesen.
A megoldás: nitro nélkül működik az arena, vagyis az eredeti doom3.exe-vel.
A linken egyébként van egy pár single map, érdemes kipróbálni. -
aDM|RaL^
őstag
egyébként online mien a gém? még nem is próbáltam.
-
tiv83us
veterán
válasz
<Morpheus>
üzenetére
Ezenkívül az ai-ra sem nagyon lehet rosszat mondani.
Szvsz azert mert nem sok van benne
De amugy is, egy zombitol mit varjunk el? Megtervezze es megepitse RGB helyett a gazturbinajat?
-
<Morpheus>
csendes tag
Szerintem ha több szörny lenne, akkor az már másabb stílus felé vinné el a játékot. Ami nem feltétlenül rossz de szerintem ehhez a játékhoz ennyi szörny pont elég. A halomra gyilkolás inkább a Painkillerre, és a Willrockra jellemző. Ezenkívül az ai-ra sem nagyon lehet rosszat mondani.
-
-
anaqer
veterán
válasz
Killberk
üzenetére
Azokat a kis görényeket utáltam a legjobban.
Akkorát ugranak helyből mint a rettenet.
A csápkarú HVCS-k már inkább bejöttek.
25 - nem olyan gáz, mert ugye a Soul Cube mindíg újratölti, tehát csak arra kell figyelned, hogy egyfolytában daráld a cimborákat és akkor az jó lesz neked.
-
bitmad
aktív tag
válasz
Killberk
üzenetére
Szerintem se olyan nehéz a játék, csak paráztatós. Az a Cherub az melyik?
Nekem inkább az Imp jött be, azok olyan jók voltak, ahogy előle elugrassz oldalra majd shotgunnal közelről fejbe lövöd.
Most megnéztem, újra rémálom fokozatban, erre ott elveszi az életerőmet (lemegy 25-re, hiába töltöm fel 100-ra). Hát ez így nem fair. Talán a szörnyeknek nagyobb a sebzése, de könyörgöm az életerőmet miért veszi el magától? Pfff...pfff..
-
bitmad
aktív tag
válasz
Killberk
üzenetére
Nem használsz valamilyen módot? (pl. nitrot?)
Mert nekem is volt ilyen, jött 4 monszti és kész. Nálam fenn volt a nitro mod, ami nem a doom3\base\savegames könyvtárba mentette el az állást, hanem a doom3\nitro\savegames -ba. Ezért az itt található mentett állásokat átmásoltam az eredetibe és jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hálózati / IP kamera
- Jogász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- sziku69: Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- BestBuy topik
- No Rest for the Wicked
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.18
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
),de eddig 640*480-asban is tiszta volt a kép.A többi játék tökéletesen fut csak ez az egy szórakozik.Mi lehet a baj?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)