Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csikimara
csendes tag
Szia.Nem akarom nagyon elvinni a fórum fonalát,kiváncsi lennék a véleményedre,véleményetekre a következő termékről: http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-MK908-Google-Android-4-1-Mini-PC-TV-Box-RK3188-Quad-Core-2G-8G-BT-Black-315155.html
Azt gondoltam,hogy ezzel kiváltanám a nason levő minidlna-t mert még nem tökéletes...onnantól kezdve a NAS csak azt tenné amihez ért (transmission),a kütyü meg az összes többit. -
csikimara
csendes tag
Erre a mini pc-re lehet utólag filmnéző és magyar feliratkezelő programot feltenni;vagy alapból tudja ezt? A leírásban nem szerepelt ez a tulajdonság. Érdemes csak tv okosításra ilyet venni? Nekem tökéletesen megfelelne egy wayteq fuso tv,vagy egy négymagos androidos cucc amire felmegy a Kodi. Mivel én nem ismerem ezeket,kérdezném,hogy mi a vélemény az olcsóbb,altalam felsorolt kütyükről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest