- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gork
tag
Sziasztok!
Van esetleg tippetek, hogy miért nem működik egy próbált media szerverrel sem (Mezzmo, Plex) a felirat megjelenítése? Minden beállítást végigpróbáltam, egy vagon külföldi fórumot végigolvastam, elméletileg a Mezzmonál is társítva van a felirat is, Plex-nél a részleteknél jelzi, hogy érzékelte a felirat file-t, de mégsem jeleníti meg a feliratot a tévén, csak ha USB-ről nézek filmet. Épp ezért gondolom, hogy valamilyen beállítási dolog lehet a ludas. Már több napja próbálkozok feleslegesen 200-as vérnyomás mellett, de a SUB menü mindig inaktív. Valakinek ötlet esetleg? (LG LB650V)
Update:
Sikerült feliratot csiholnom, mégpedig úgy, hogy a mezzmo-n belül átállítottam a felirat nyelvét English-re(annak ellenére hogy magyar),konvertáltam .sub-ra Mezzmon belül , és így megjelent - bár baromira elkezdett csúszni. Plex-en viszont továbbra sincs semmi.
Nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest