Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
azt nem írtad hogy milyen wifi a beépített? G vagy N?
Lehet kicsit félreérthető voltam. Amit ajánlok router, az tudja bőven ami neked kell. A wifi hiba amit írtam, az is inkább a kliens (nálad a TV) hibája lehet. Ráadásula wifinélmég nagyon sokmindentől függ,hogy mekkora sebességen fog végül működni: mennyien wifiznek a közeledben, ezek mennyre erős jelet bocsájtanak ki, milyen csatornákat használnak, milyen távolság lesz nálad az eszközök között. Szóval elég sok összetevős a dolog. Ezekből mondjuk már most is megnézhetsz párat, ha van wif a gépeden. Rákeresel, hogy milyen, mennyi hálózatot látsz. Akár egy androidos telóval is megteheted: "wifi analyzer"nevű programmal.
Vannak sokkal drágább routerek is (mondjuk úgy 2X ennyibe kerülnek),amiknek lehet jobb a stabilitása, gondolom drágább hardverekből vannak összerakva. Ezekről nem tudok nyilatkozni, de ASUS-nál keresgélhetsz. De ha sok a közeli hálózat,akkor szerintem semmilyen eszköz nem fog segíteni.Nemtudom tudod-e,hogy az 54G-ből hogy lett 108,majd 150, majd 300, és most már van 450Mbit is? Ha nem, akkor keress rá,olvass utána, és megérted, hogy csodák nincsenek

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest