Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Nah végre válaszoltak a levelemre úgy, hogy mégegyszer felszólítottam őket.

Köszönjük, hogy leveleddel hozzánk fordultál, ezáltal lehetőséget biztosítva számunkra a teljes körű tájékoztatásra.

A +3620xxxxxxx GSM számú feltöltőkártyás előfizetésének cikluszárási dátuma minden hónap 26-a, ezért történt az, hogy a megrendeléskor (08.26-án), és másnap(08.27-én) is levonta a rendszerünk a havidíjat.

Ez az általános szerződési feltételeink szerint jogos, mivel minden esetben teljes havidíjat vonunk a szolgáltatásokért, de természetesen mivel erről Te valószínűsíthetően korábban nem tudtál, bruttó 500 Ft-ot jóváírtunk az egyenlegeden.

A jövőben is minden hónap 27-én próbálja majd levonni rendszerünk a havidíjat, csak abban az esetben lesz ez másképp, ha akkor nem áll rendelkezésre elegendő egyenleg.

Bízunk benne, hogy az általunk biztosított megoldással elégedett vagy, és a jövőben is rendelkezésedre állhatunk szolgáltatásainkkal.

Csak tudnám, hogy ki találta ki ezt a hülyeséget. Ráadásul miért nincs kiírva a honlapra. :U Így majd mindig csak 27-e után kicsivel lesz értelme megrendelni. OMG! :W

Új hozzászólás Aktív témák