- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir81
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
További jó izmozást.
-
Sir81
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Visszaolvasva a fórumban a stílusod a probléma nem a szakértelmed.
-
Sir81
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Én is így látom. Nem igazán értem hogy ha valaki filmezéshez fotózáshoz használja akkor hol fogja az zavarni hogy ronda meg hangos... Ez gyerekes felfogás pont olyan mint amikor valaki magát fényképezgeti egy Iphone-al, de ezen kívül tök fölösleges volt neki kidobni az ablakon több százezer forintot, csak hogy mutogassa neki mi van. A Flip legnagyobb hátránya hogy szélben szenved, az pedig hogy nincs körberakva "szemekkel" az én szempontomból nem tényező. Nem vlog-olni fogok vele a sűrű erdő közepén... Árban pedig ég és föld a különbség.
-
Sir81
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Elektronikai cuccokban nem reszkírozok használt vásárlással... Az általad említettek pedig újonnan sokkal drágábbak. Amihez nekem kell ott nem számít hogy hangos az meg hogy csúnya hát...nem nevezem be szépségversenyre... A buta alatt mit értesz? Azt tudom hogy szélben nem a legjobb választás és akadály esetén valóban buta, sebessége sem olyan jó.
-
Sir81
senior tag
Sziasztok! Szeretnék vásárolni egy drónt fényképezésre videózásra. Péntárca nem nagy sajnos ezért néztem ki a flip-et. Amatőr fotósként használnám illetve néha szoktam videókat is készíteni vágni. Szerintetek kezdőnek megfelelő lehet a felsorolt dolgokhoz? Ha a DJI hivatalos oldaláról rendelem akkor arra még rápakolnak vámot áfát vagy sem? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest