Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Ez ugye a dolgozó népre nem vonatkozik. Milyen logikus, ugye. Voltam karanténban is, tegnap jöttem haza, az egésznek nulla értelme volt. Ez van..
..
A vegyes bolt elől majdnem hogy a rendőr visz el, ha az asszonnyal bemész együtt a "bótba", ha nem tartod a másfél métert (ami közben már rég megbukott, mert simán terjed a levegőben is lebegve - akár x idő után is) de az, hogy heten utazunk a céges buszban, egy szobában akár négyen alszunk, egy melóhelyen 5000-en dolgozunk...az semmit nem számít.. Vicc. És igen, felháborító is. Ha hazajöttem, mehetek albiba (ha kapok) ha nem akarom, hogy az idős szülőknek baja essen. Vannak itt bajok, de minek terheljem a topicot..Ezért is írtam, hogy a jövő hlt még elég képlékeny, mert könnyen lehet, hogy haza sem jövök..minek ugye..(?).

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
..