Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én azt mondom, hogy ha tudsz usa modellt szerezni ami ugye hardveren más, akkor az biztos nagyobb hatótávú lesz mint amiket itt forgalmaznak, átállítani meg eleve nem kell. Én józan paraszti ésszel így gondolom. Aztán lehet, hogy nem így van, de én így gondolom.

Amúgy teljesen egyenes választ tényleg nem kaptál még szerintem sem.
Jött sok szakszerű és hozzáértő válasz akik otthon vannak a témában, de a konkrét kérdésedre egy egyszerű igen/nem válasz nem volt. 
-
BEndre34
tag
Leszámítva, hogy a garancia ugrott, nem lesz más változás, mert nem fog átállni egy sima fake GPS miatt (és értelme se sok van a Mini esetében). Lehet, hogy majd lesz az FCC-re gyártott gépekre euban megoldás (bár a DJI mindent megtesz, hogy ne legyen) de tudomásom szerint még nincs. Ha mégis van valakinek gyorsan szóljon, mert sokan várják valamiért ;)
Ha messzire akár valaki mindenáron repülni, ne minit vegyen (szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jött sok szakszerű és hozzáértő válasz akik otthon vannak a témában, de a konkrét kérdésedre egy egyszerű igen/nem válasz nem volt.