Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Nagyon sokat olvastam utána ennek a dolognak külföldi fórumokba is, de megoldást nem találtam. Viszont nagyon sokan jelezték hogy sűrűn kér az Air kalibrálást, és ugyanúgy előfordult hogy többször kellett nekifutni mint nekem is. Volt amikor sokáig nem is kellett hozzáérnem, volt amikor meg szarakodott. Változó volt nagyon hogy mikor jött elő, de egybe biztos vagyok én is, hogy nem lehetett helyhez kötni hogy hol volt jó meg hol nem.
Volt hogy a mező közepén nem tudtam elsőre.
Kíváncsi vagyok hogy ebből a szempontból a Mini milyen lesz.Amúgy Spark FB csoportba írta Andor aki a DJI ARS üzletvezetője hogy nagyon jól irányítható a Mini, és stabilabb mint a Spark, valamint jobban is tartja a pozícióját, és a kép se késik. Szóval azért csak nem sikerült olyan rosszra mint amennyire beharangozták páran.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- bambano: Bambanő háza tája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest