- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dronosroli #2057 üzenetére
Ez is nagyon jó mert szinte maximális a védelem. De én nálam nem működik mert én általában túrázás, kirándulás, kerékpározás közben repülök, és olyankor készítek videókat. Így túrázás közben kell kényelmes legyen a táska.
-
twine
veterán
válasz
dronosroli #2057 üzenetére
Én két éve a gyári hungarocell dobozban hordom a Phantomokat
vitorlás kupán a csónak aljába mondjuk védtem... Ott bele raktam egy kukás zsákba és annak becsomóztam a száját
Nyilván mindenkinek más erről a kialakult véleménye... És el is fogadom, hogy mások vagyunk, más más körülmények között használjuk imádott "madarunkat",,,, de én valahogy mindig borzasztó pazarlásnak tartottam az 50-70000ft-os (mindenki helyettesítse a be magának a megfelelő összeget) hátizsákokat, koffereket...
Én úgy gondolom, ezek az eszközök nem szállítás közben fognak sérülni, normális gazdit, és utaztatást feltételezve, hanem repülés/meló közben...
Akkor meg aztán pisloghatok a horror áru kofferemre magam mellett, "mikor megkotlott a gép, és lezuhant"...Bocs tényleg, mindenki arra költi a pénzét amire akarja...
Én is csak elmondtam a saját teóriámat a "mindenálló" drága kofferekröl
Ismétlem, nem lebeszélni akarok senkit,,, csak egy vélemény volt a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest