- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jozsi252 #10061 üzenetére
Ugyan így voltam vele és pont a szélben való viselkedés miatt lett az Air. Nekem volt Mini 3 Pro ahhoz pedig az első generációs RC és mivel előtte sima Air meg Mini 2 is volt ezért tudom mekkora szívás a telefonnal küszködni. Ha lett volna olyan, mint a Mini esetén, hogy nem FMC hanem a drón és az RC2 tuti azt veszem. Én sem szántam rá ennyit, de végül csak ez lett.
Regisztráció alatt azt értem igen csak azért nem csináltam meg, mert nem akartam mellé lőni vele.
A regisztráció (UAS) és biztosítás attól lehet simán magánszemély vagy így muszáj azt is cégként regisztrálnom, ha cegre vettem vajon? Emiatt nem csináltam meg eddig, nem találok erről infót..
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!